mysig trots vädret... ☔️

Tisdag och en underbar sovmorgon till mamman. Mattias var hemma även idag, så han hade smugit upp med Edwin vid 07-tiden utan att jag ens märkte något. Klockan 08:30 slog jag upp ögonen och var alldeles förvirrad. Och rejält utvilad. 

När jag kom upp hade Mattias kokat kaffe och diskat undan gårdagens disk som ingen av oss orkade då. Vilken underbar start på dagen, tack älskling!

Lek och bus med lilla godingen blev det sedan. Kallar honom för 1-åringen hela tiden nu, men jag kan fortfarande inte tro det... Kommer man alltid att se sina barn som små bebisar tro?! 🙊

Vid 10-tiden lämnade jag och Edwin hemmet. Mot våra kompisar Elina och Iris! Dom ville ses idag, trots att våra förkylningar hänger kvar... Det var vi så glada över, riktigt längesedan vi sågs nu! 

En mysig stund hade vi. En lång stund. Vi stannade enda till klockan 14:00 och hann bli bjudna på både fika och lunch. Vilket lyx! Barnen lekte på bra och vi vuxna han prata om allt möjligt, en del julsnack också. Hjälp vad jag längtar! 😃

Edwin hade inte sovit något sedan han vaknade vid 07-tiden, så det var en riktig tröttis som vinkade hejdå till tjejerna. Tack för en mysig dag! Lilleman somnade som en stock i bilen och sov vidare medan jag klädde av honom och la honom i sängen. 

En lugn stund för mamman... Gjorde inte många knop alls. Vädret gjorde mig extrem trött, trots min sköna sovmorgon! 

När klockan närmade sig 15:30 var jag tvungen att väcka Edwin. På tok för sent för honom att sova den tiden! 🙈

Pappsen hade varit till jobbet en sväng på eftermiddagen, men kom hem lagom tills att lilleman vaknade. Middagsdags... Idag fick Mattias vara kock, och han bjöd på god öring i ugn med potatis, sås och sallad. Mums! 👌

Efter maten blev det lugn lek med Edwin. Vid turades även om att duscha och hoppa i myskläder. Pappsen diskade sedan undan i köket och efter det låg vi på golvet allihopa. Mysigt! 

Ja, hela eftermiddagen och kvällen försvann i massa lek och bus med lilleman som blev vaken länge! Enda till klockan 21 ungefär. Så går det när man tar en sen powernap! 🙊

Vi vuxna gjorde varma mackor och kikade på fotboll när han hade somnat. Men efter ett tag gav jag upp... Trött! Har krypit ner i sängen och ska strax sova. Det är en dag imorgon också!






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0