lever i ett flyttkaos... đŸ˜©

Torsdag! Och precis som tidigare i veckan ville Edwin göra morgon vid 07-tiden. Okej dĂ„... Jag var grymt trött och hungrig, men jag fick nöja mig med en kopp kaffe och Ă€gg. God fasta-frukost! 🙈

Efter att vi hade gjort oss redo för dagen och myst inne en stund gick vi ut. Herregud vilken vĂ€rme! ☀ Vi tog en hĂ€rlig vagnpromenad. Lilleman somnade i vagnen och jag gick en liten runda i vĂ€ntan pĂ„ att Forsa trĂ€gĂ„rn skulle öppna. Jag köpte lite blommor som jag sedan gick och planterade i en kruka utanför vĂ„r nya lĂ€genhet. Lika bra att göra det nu, för sedan blir det fullt upp Ă€ndĂ„... 

VĂ€l hemma igen blev det lunch för Edwin. Gott vatten till mig... 😏 Sedan ringde min kĂ€ra mormor och erböd sig att komma hit och passa Edwin medan jag flyttpackade. Guld vĂ€rt! 

Mormor och Edwin tog en promenix medan jag satte fart i köket. Nu Ă€r alla köksskĂ„p tömda och nedpackade! Ja, förutom sĂ„nt som vi behöver tills vi flyttar. Himla skönt att tömma skĂ„p efter skĂ„p. Dock inte lika roligt att fylla flyttlĂ„da efter flyttlĂ„da... Det blir sĂ„ mĂ„nga! Och tĂ€nk att packa upp - hua. 

Mormor och Edwin var bort lĂ€nge. Dom kom tillbaka en snabbis för att hĂ€mta mat till lilleman, sedan gick dom upp till min mamma. Jag fortsatte att stöka och packa. Tillslut var jag sĂ„ trött att jag höll pĂ„ att tuppa av. VĂ€rme, stress, fasta... Inte den bĂ€sta kombinationen! Tog en paus i soffan med lite soppa, sedan var jag fit for fight igen. 

Vips hade klockan hunnit bli 16:00 och min lilla Ă€lskade bebis kom hem igen. Vi gick en svĂ€ng till nya lĂ€genheten för att se hur lĂ„ngt stĂ€dfirman hade hunnit. Inte ens halvvĂ€gs... Jag fĂ„r nog gĂ„ dit imorgon och höra hur vi lĂ€gger upp det, för vi mĂ„ste flytta i helgen!!! Vi har ju dop nĂ€sta helg! đŸ˜± HĂ„ller tummarna för att vi hittar nĂ„n lösning. 

Mattias kom hem frĂ„n jobbet lite senare idag. Han Ă„t middag, och jag dregglade. Haha! NĂ€r han hade Ă€tit klart hjĂ€lptes vi Ă„t att bada en svettig och klibbig Edwin. Tog lite svalare vatten Ă€n vanligt, och oj vad han njöt! Sedan fick vi en gosig och ren pyjamasbebis. Trött ocksĂ„! Han fick en flaska vĂ€lling i soffan, sedan lĂ„g han lĂ€nge och bara myste med oss. Gofisen! 

Vid 19-tiden tackade lilleman för sig. Vi vuxna pustar ut i soffan! Hockey pĂ„ teven och en skĂ„l med chips blir det. Ja, snart fĂ„r jag börja Ă€ta, sĂ„ dĂ„ blir det gott kvĂ€llsfika och lite götta efter det. Ska bli gott efter ett dygns fasta! Vi kommer nog inte hinna med nĂ„got helgmys sĂ„ vi tar det ikvĂ€ll istĂ€llet... 😁









Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0