en sväng till nya hemmet...

Måndagen kickades igång vid 8-tiden, en perfekt tid efter en hyffsad natt. Ögonen var inte sådär blytunga som dom brukar vara! 

Vi klev upp, åt frukost och gjorde oss redo. Ganska direkt åkte vi mot stan för att fylla upp Edwins matskåp. Våran lilla bebis har ju blivit ett helt halvår! Ersättning från 6 månader, gröt från 6 månader, välling och en par burkar spännande mat. Jag kommer varken ha tid eller ork att laga egen mat till honom nu mitt upp i flytten... 

På vägen hem från stan svängde vi in till vår nya lägenhet. Vi har fortfarande inte fått nycklarna, men målarna har påbörjat renoveringen! Vi gick upp och pratade lite med dom, och kikade runt. Lite glada besked... Vi kommer att få nya tapeter även i vardagsrummet och vårt sovrum, där det först inte skulle bli några nya. Min önskan slog in! Vi får kanske en ny spis också, och en massa annat småfix. Men det kommer ta tiiiiiid att få iordning allt, så jag vet inte riktigt när vi kan flytta in. Huvudsaken det blir innan dop-helgen! Dessutom så pratades det om att vi kanske får tillbaka hela hyran, det vore ju helt otroligt isåfall. Men bara vi får för dom dagar vi inte kunde flytta in/har bott där är vi nöjd. Fast en tumme eller två kan man ju hålla! 🙊

Dagen har sedan rullat på i ett segt tempo. Jag börjar känna mig sjuk, IGEN... Orkeslös, frusen, trött och allmänt seg. Usch! Turligt nog kom Mattias hem tidigt från jobbet idag. Så jag fick hjälpt med både barn, mat och disk. Lovely. 

Mattias gjorde iordning en god fisk till middag, även Peter gjorde oss sällskap. Mmm! Sedan passade jag på att diska undan, vika tvätt och duscha innan Mattias skulle åka och fiska. 

Kvällen kom krypandes och jag hade en trött bebis. Han har varit ovanligt trött idag. Han kräks fortfarande extremt mycket, vilket han har gjort sedan han föddes... Men jag tycker det borde börja avta snart? Hur länge kräks bebisar? Det är fortfarande typ 10 ggr/dag som han spyr, det kan liksom komma 2-3 timmar efter han har ätit också. Men han verkar ju inte må dåligt av det. Jag får fråga vår nya bvc-sköterska som vi ska träffa imorgon! Man börjar ju bli nådigt less på nerkräkta kläder, fläckar i soffan och en överfull tvättkorg var och varannan dag. Men huvudsaken vårt lilltroll mår bra! 

Edwin somnade vid 19:30 efter en flaska välling. Han har blivit så himla duktig på att somna själv i sin säng nu! Man behöver bara lägga ner honom, dra i speldosan och kolla till honom/nappen några gånger. Vilken total skillnad mot för när jag bara kunde amma honom till sömns och måsta ligga bredvid i en timme innan han fallit i djupsömn! 

Nu är det kvällsmys i soffan under en filt som gäller. Jag känner mig som sagt inte helt hundra... Hoppas det bara är något tillfälligt. Imorgon vill jag vara fit for fight, det vankas bvc-besök och en rejäl urrensning av förrådet. Heja! 👍








Kommentarer
Carro

Nils kräktes också väldigt länge. Minns inte riktigt när de avtog. Men har för mig att magmunnen inte är riktigt mogen än och inte kan stängas eller vad de nu var. Och att de är därför dom kräks.
De blir nog bättre snart :) Annars får ni kolla upp de. Tror man kan operera de isf. Men de ska nog vara om de inte slutar när han blir ännu äldre också. :) är nog ingen fara.

2014-05-05 @ 21:38:43
URL: http://carroskottar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0