äntligen är vi på plats... 🏠

Både fredag och lördag har passerat i ett enda flyttkaos... Men äntligen är vi på plats i vårt nya hem! Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det känns. Och hur trötta vi är! 🙈

Fredagen inleddes svettigt. För det första så hade vi ju utomlandsvärme, gud så härligt. Och för det andra så trodde jag att flytten skulle bli inställd... Städfirman var inte på plats. Hela Hudiksvalls bostäder var lediga. Och vi ville ju börja flytta på eftermiddagen. Panik! Men det löste sig tack och lov. Städfirman dök upp, och lovade att vara klar till eftermiddagen. Dom höll sitt löfte och nu var det bara att köra på! 

Efter att jag och Edwin haft en mysig förmiddag ute på en filt i skuggan var det dags för honom att åka till sin mormor. Men innan det hann hans gammelmormor dyka upp, så hon tog en promenad med honom dit. Jag packade hans övernattningsväska och åkte dit jag med. 

Pussade lilleman hejdå, sedan hem och börja flytta! Mormor och jag fyllde bilen med lådor och annat smått och åkte vända efter vända till lägenheten. Så när Mattias kom hem från jobbet hade vi hunnit tömma ganska mycket. Han hade med sig kebabrullar, sedan tog vi tag i det stora! Mattias och Peter åkte flera vändor med släpvagnen medan jag var i nya lägenheten och började packa upp flyttlådor. Oj vad dom bubbade och bar upp för trappan, så duktiga! 

Vi jobbade på som tusan, så när klockan var 22:00 hade vi hunnit flytta alla möbler och lådor. Tjoho! Det trodde jag aldrig att vi skulle hinna... Vi plockade och donade lite på kvällen, sedan var det så gudomligt skönt att ta en dusch och krypa ner i vår renbäddade säng. I vårt nya sovrum!

Lördagen kickade vi igång vid 07:30 efter en härlig natt. Utvilad och redo att börja dona. Ja, idag var det stora fixar-dagen! Mattias åkte iväg på en jakt/fiske-dag, så pappa kom hit och hjäpte mig massor. Hämta det sista från gamla lägenheten, flytta runt på möbler och skruva upp hyllor och gardinfästen. Jag pekade och han gjorde, haha. Mormor har påbörjat städningen i den gamla lägenheten, guld värt. Ja, utan all hjälp hade det inte gått såhär bra! Tusen miljoner tack till mamma, pappa, mormor, farmor, farfar och Peter för barnpassning, bärhjälp, snickarhjälp, städhjälp och matlagning. ❤️ Farmor och farfar bjöd upp oss "flyttare" på god middag och tårta i eftermiddags. Såå gott, och guld värt att slippa laga mat mitt i flytten.  

Hela dagen har gått åt till att fixa och göra iordning här hemma. Elias rum har varit prio ett, sedan har resten sakta också vuxit fram. Det börjar likna ett hem! Även om det är rätt mycket kvar... Men helt ärligt så trodde jag inte att vi skulle hinna såhär långt. 

Tur att min käre sambo är elektriker och har fixat med alla lampor och gjort nya uttag. Och att pappa är snickare och lyssnar på mina order, hihi. Själv är jag rätt så envis! 😜 Alla flyttkartonger är ur sikte, allt är uppackat och på sin nya plats. Har jag bestämt mig för att göra klart, så har jag. Det blir svettigt. Men ack så skönt efteråt. 

Nu har vi gjort kväll för längesedan och ligger nyduschade i sängen. Imorgon väntar ännumera fix. Fler hyllor ska upp, saker ska på plats, lite möbler ska hämtas på norrvägen och golvena ska dammsugas och torkas! Farmor och farfar bjuder på middag igen, dessutom är det ju morsdag. Min allra första! Men det bästa är att både Edwin och Elias kommer hem. Jag saknar dom båda nu så att det gör ont... ❥ Men jag är så glad att dom har sluppit uppleva detta flyttkaos! 

Dags att sova och ladda batterierna! 







Kommentarer
Carro

Åh vad fint ni har :)
Var har du köpt de där köksbordet?

2014-05-25 @ 08:54:29
URL: http://carroskottar.blogg.se
Sara

Taaack :) Det är ett 50 kronors-fynd på RK som jag har målat! Är så dålig på att köpa nytt, haha :p

2014-05-25 @ 09:56:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0