ännu en solig dag... ☀️

Söndagen kickades igång av Elias mellan klockan 07-08 ungefär. Edwin vaknade såklart han också... Vi vuxna hade gärna sovit en stund till, haha. 

Mattias klev upp och åkte till golfbanan en stund direkt på morgonen. Edwin lyckades somna om, så jag och Elias smög upp och åt frukost i lugn och ro. Hann även slänga in en tvätt och göra både mig och Elias redo för dagen innan lillebror vaknade. 

Förmiddagen spenderade vi ute. En filt utanför dörren, babysittern, leksaker och pussel. Riktigt härligt. Och varmt! Edwin fick äta sin morgongröt där ute också. 

När Mattias kom hem tog hela familjen en promenad till kiosken. Edwin somnade i vagnen och vi andra hade glass i siktet! Vi satt där utanför rätt länge och hade det gött i solen innan vi promenerade hemåt igen... 🍦☀️

När vi kom hem var det lunchdags. Det blev lite hejsansvejsan idag bara. Korv med bröd och ett gäng stekta köttbullar att plocka i sig. Elias åt iallafall bra! Edwin fick prova kyckling/ris-puré, det verkade gå hem! 

Vid 14-tiden kom min mormor hit. Vi skulle ner till fotbollsplanen där det var match, så hon tänkte ta Edwin i vagnen och gå dit. Självklart fick hon Elias med på köpet! 🙊 Så mormor tog med sig ungarna och gick. Själv tog jag bilen så det skulle bli smidigt att komma hem efter matchen. Mattias drog nitlotten och fick vara hemma och diska innan han cyklade ner till planen. 

På matchen var det varmt och härligt! Elias njöt av att springa runt, vara i kiosken, hänga med Frida på läktaren och spendera sin småkronor på godis. Edwin sov sött i vagnen och njöt sedan av allt roligt som fanns att titta på! Vi vuxna satt och njöt i solen medan barnen hade flera barnvakter! 😁 En riktigt härlig sommarkväll. 

När vi kom hem igen var klockan runt 17-tiden. Min mormor gick med Edwin medan jag och Elias åkte bil. Fick med honom hem efter mycket om och men... Han skulle promt följa med mina föräldrar hem, men det gick ju inte eftersom hans mamma skulle komma och hämta honom snart. 

Väl hemma blev det middag, bara en enkel soppa. Man tappar ju matlusten när det är såhär varmt, så då passar det bra med lite vätska... Sedan blev det en dusch för Elias. Bort med all smuts, svett och solskyddsfaktor! En ren och fin kille började sedan att pyssla med sina papper, kritor, tejp och lim. Favvo-sysslan! Även lillebror var rejält klibbig av svett och solkräm, så han fick ta ett bad. Sedan fick vi en ren, mysig och go pyjamaskille! 

Vips blev det tidiga kvällen och Elias mamma kom hit för att hämta honom. Oj vad denna vecka har gått fort... Han sa även hejdå till sitt rum, för nästa gång han har pappavecka har vi förmodligen flyttat! 😃

När Elias hade åkt hem började jag natta Edwin. En flaska välling, sedan somnade han gott. Mattias åkte och fiskade med Tom. Så när lilleman hade somnat blev jag helt själv. Passade på att plocka lite och ta reda på tvätten som hade hängt ute hela dagen. Sedan blev det en skön dusch och smörja in mina sönderbrända axlar... Hua. 

Nu är det skönt soffmys som gäller. Känner mig nästan lite sol-frossig! Har nyss fikat en rejäl kvällsfika, för nu är det fasta till klockan 20:30 imorgon för min del. Ska faktiskt bli skönt efter en svull-helg! 🙈







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0