vilket himla vårväder...

Torsdagen började rätt segt här hemma, vi låg länge kvar i sängen och gosade. Så länge att det faktiskt blev bråttomt. Ett besök på BVC stod på schemat, så jag fick skynda mig att äta frukost och göra mig klar innan jag gjorde Edwin redo. Min kusin Tom kom också hit. Dom var lediga från skolan och hade någon "hjälpdag" för att tjäna pengar till barn i Lettland, så han valde att hjälpa mig att underlätta vardagen. Hihi, så gulligt. 

Han följde med oss till bvc. Edwin är nu hela 66 cm lång och väger 7.2 kg, mammas storkille. Kurvan har planat ut lite, men det är ingen fara. Han följer den bra ändå! 

På vägen hem passade jag på att utnyttja min hjälpreda, hehe. Handling på Ica! Jag skjutsade Edwin i vagnen och pekade på allt som Tom skulle stoppa ner i korgen, perfekt. När vi kom hem sov Edwin, så vi la ner honom i vagnen. Tom gick en promenad med honom och jag passade på att göra lite nytta. Underbart med en liten barnvakt! Jag hann dammsuga, städa badrummet, göra lunch och bädda rent i allas sängar. Ytterdörren stod öppen och härlig friskluft strömmade in! 

När Edwin vaknade fick han äta lite, sedan åt jag och Tompa våran lunch. När vi var klara knackade Elias på dörren! Han kommer till oss redan idag istället för på Söndag, myspys. 

I samma veva kom Mattias hem från jobbet, tidigare än vanligt. Solen strålade där ute så vi bestämde oss för att gå ut och njuta! Helt ljuvligt väder. Elias åkte sparkcykel och Edwin somnade i vagnen. Vi promenerade till kiosken och lyxade till det med en varsin glass! Edwin vaknade och fick sitta upp i vagnen på vägen hem, spännande! Vi var ute så länge som lillebror tillät oss, hehe. Sedan var det matdags tyckte han! 

Vi gick in och tog det lugnt ett tag. Elias lekte och Edwin låg på golvet och filosoferade. Jag började med middagen som idag blev kycklingnuggets och ris. "Nej jag vill ha köttbullar!" var Elias kommentar. Han satte sig på tvären, men gick med på att äta när jag sa att det faktiskt var kycklingbullar. Haha. 

Efter maten var det dags för lillebror att sova en stund. Mattias tog hand om det medan jag och Elias tog en dusch tillsammans. Mitt hår skrek efter att få tvättas... Vi avslutade med ett litet bad också, mysigt värre. 

Kvällen kom och Edwin var inte riktigt med på noterna, trött bebis! Lite gnöl och gnäll, men det gick ganska bra endå. Elias åt lite kvällsfika och kikade på barnprogram, lite småbus här och där, men i det stora hela så hade vi en mysig kväll med barnen. Jag lyckades även hänga en tvätt med lite "hjälp" av storebror, hihi. 

Vid 19-tiden började vi natta ett varsitt barn. En halvtimme senare sov dom båda två. Härligt med renbäddade sängar! 

Just nu är det vuxenmys i soffan med tända ljus och bra tv. Mattias har diskat undan, så vi kan slappa här hela kvällen! Men det blir inte allt för sent... Imorgon vill jag vara pigg och utvilad, det är bara jag och barnen hemma hela dagen! Så fullt laddade batterier är nog inte helt fel :) 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0