veckan tackar för sig...

Söndag! Ännu en vecka har passerat och tackat för sig. Det går otroligt fort och det gäller att hänga med i svängarna. Och framför allt att njuta. 

Morgonen började redan vid 05:30 i detta hem. NEJ TACK... Men som tur var så verkade barnen ha ångrat att dom vaknat så tidigt. Mattias och Elias la sig framför teven där dom båda somnade. Edwin lyckades somna om bredvid mig han också, himla skönt. 

Nästa gång vi vaknade var klockan 07:45 så det kändes mer OK att kliva upp då. Barnen lekte/tittade på barnprogram och vi vuxna drack kaffe och åt frukost. Redo för dagen! 

Klockan 9:30 packade vi in oss i bilen och åkte till barnens farmor och farfar. Edwin sov i bilen och Elias satt och filosoferade med sig själv. Gullungar! 

Väl framme blev det lite lek inomhus. Vi tittade även på kort sedan Mattias var i Edwins ålder. Faktiskt ganska lika varandra! Speciellt som nyfödd, hihi. Och samtidigt så tycker jag att han är jättelik mig som liten också. En riktig blandning alltså. Ska bli så spännande att se åt vilket håll det drar sedan. Skulle tro att han blir ljus i håret (börjar redan bli) för både jag och Mattias var rätt ljusa när vi var små. Han verkar iallafall få dom blåa fina ögonen av sin far! 

Mitt på dagen klädde vi på oss och gick ut. Underbart väder, men extremt blåsigt. Edwin somnade i vagnen som vi ställde i lä vid huset, sedan lekte vi med Elias. Oj vad det svänger fort i hans lekar! Ena stunden var vi pirater, sedan gjorde vi låtsastårtor till olika kalas, rätt som det var så jobbade vi "med el som pappa gör" och sedan blev vi poliser, brandmän och hundvakter. Hihi, livlig fantasi har han allt. 

Det var riktigt skönt att vara ute, trots att det blåste. En hel timme var vi ute i friska luften, och Edwin var duktig och sov hela tiden. 

När vi kom in hade farmor gjort en otroligt god lunch/middag. Baconlindade kycklingfileér med chilicremefraich, ris och fetaost-sallad. Mums! Vi åt tills vi blev proppmätta, sedan tog vi plats i soffan och myste/lekte. 

När barnen började bli trötta så packade vi in oss i bilen och körde hemåt. Efter bara några minuter så sov dom båda två, hihi. Vi kom hem strax efter 15-tiden... 

Elias fick hoppa ner i badet. Uppskattat! När han var ren och fin blev det en hel del lek för storebror och pappan. Jag slängde in en maskin tvätt och försökte underhålla Edwin. Ena stunden skrattade han, nästa sekund var allt tråkigt och underläppen darrade. Haha, inte lätt att vara liten! 

På sena eftermiddagen satte sig grabbarna på golvet och ritade lite medan jag hängde tvätten. Sedan kom Elias mamma och hämtade honom. Dags för mammavecka, och Elias hade bråttom hem. Hihi! Men som det verkar så får vi träffa Elias redan på Torsdag igen så längtan hinner inte bli allt för outhärdlig.

När Elias hade åkt till mamman så klädde vi andra på oss och tog en promenad. Det var egentligen i senaste laget för Edwin att ta en powernap, men han var skittrött. Så en liten vila fick det bli... Ute var det gudomligt skönt, vilken vårkväll. Det blåste inte lika mycket, det var ljust trots att klockan var 17:30, nästan ingen snö kvar och vårkänslorna bara sprudlade. Måtte vi inte få mer snö nu. 

Vi svängde in till Carro och Hannes på vägen hem, drack vatten och pratade lite. Edwin vaknade då och ville bli buren hela vägen hem. Ja visst, lill-kungen. Allt du säger. 

Väl hemma trodde jag att Edwin skulle vara rätt pigg och orka hålla ut ett bra tag innan nattningen. Men nej... En trött och gnällig kille! Redan efter en timme ville han sova, så strax efter 19-tiden var han i drömmarnas värld. 

Jag skulle egentligen vilja göra honom sällskap redan nu, men jag måste verkligen tvätta håret. Fast efter det så tror jag banne mig att jag ska göra kväll jag också. Trött trött trött... Dags att ladda batterierna för en ny vecka :) 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0