sol, sol, underbara sol...

Torsdagen till ära så vaknade jag upp och kände mig hyffsat pigg. Edwin vaknade vid 23-tiden igårkväll, men sedan sov han faktiskt till 03:30 utan att vakna. Så det blev ett gäng timmar med sömn! 

Fast det är ju inte så att man studsar upp från sängen på morgonen... Nattamningarna sätter sina spår. Ja, trött får man väl vara tills den dagen man får sova hela nätter! Så kaffebryggaren går varm här på mornarna. Men vad är lite trötthet i jämförelse med ett tandlöst leende, en blöt dreggelpuss och ett brak i blöjan - följt av ett nöjt skratt? Ingenting i världen är bättre. 

När jag hade vaknat till liv började lilleman bli trött. Vi gjorde oss då iordning och åkte mot stan. Edwin somnade i bilen och jag styrde mot ÖB för att köpa flyttlådor. Ja vi närmar oss flytten med stormsteg, och jag känner att det kan vara skönt att komma igång snart. Packa ner sånt som inte används, typ böcker/dvd:er och en del prydnadssaker. Man får väl helt enkelt leva med kartonger och flyttkaos ett tag. 

Efter lite mer shopping på ÖB och tankning av bilen så åkte vi till min mormor. Där fikade vi och laddade upp för en långpromenad. Jag hade vagnen med mig, och lilleman somnade nästan direkt när vi kom ut. Vilket ljuvligt väder! Vi promenerade runt och bara njöt av solen... När vi satte oss på en bänk så vaknade såklart Edwin. Jag fick så lov att amma utomhus, sedan satt han nöjd i vagnen. Så gött med värme! 

Vi promenerade vidare mot Dollar. Min lille kille verkade helnjuta av vädret, han lutade sig tillbaka och somnade om. Jag handlade lite smått och gott där inne, sedan traskade vi vidare. Mormor bjöd på en tunnbrödrulle på Nisse-mos, sedan började vi gå hemåt. I hela 3 timmar hade vi varit ute! Och lilleman sov nästan hela tiden då vagnen var i rullning. Underbart! 

Vi följde med mormor in efter promenaden. Edwin låg nöjd på en filt på golvet och mormor tyckte att jag skulle passa på att vila. Sagt och gjort... Efter ett tag kom mormor och Edwin in i sovrummet och väckte mig. Jag hade tydligen totaldäckat och sovit en timme, så otroligt skönt. Gud vad jag är tacksam för att jag har så fina människor runt omkring mig, som hjälper mig så himla mycket när jag är trött och slut. Miljoner pussar! 

Dagen har gått i ett rasande tempo, och vips så var det dags för mig och lilleman att åka hem mot Forsa igen. Vi hade turen att komma hem till ett dukat bord där maten var färdig! Mattias hade gjort en god ugnsfalukorv som vi hann äta tillsammans medan Edwin sov i bilstolen. Vardagslyx! 

Efter maten så hade grabbarna lite pappa-son-tid. Jag passade på att stöka undan i köket, diska och vika ren tvätt. Alltid skönt att få ur världen! Sedan tog Mattias en promenad medan jag och Edwin myste på här hemma. 

Vid 18:30 började jag mata en trött och hungrig kille. Han slukade hela flaskan på 200 ml. Det känns jättemycket för att vara honom! Han brukar amma i max 5 minuter annars, och då får han ju knappast i sig så mycket... Dessutom pumpade jag ur båda mina bröst härom kvällen, och det gav bara 130 ml från båda. Så det kanske inte är så konstig att han vill äta jämt? Det känns iallafall jätteskönt när man vet hur mycket han får i sig. Jag känner mig mycket lugnare när jag vet att han har ätit 200 ml, då är jag säker på att han blir mätt och att han står sig länge på det. 

När han hade ätit upp så gosade vi en stund i soffan innan jag började natta honom. Det blev en del grin ikväll, men han var sååå trött och efter Idas sommarvisa x3 somnade han sött i sin säng. Gohjärtat... 

Nu håller vi tummarna för en bra natt. Det är snart dags att förflytta sig från soffan och krypa ner under täcket. Imorgon är det fredag, och pappan i familjen har tagit ledigt :) 









Kommentarer
Frida H

Men underbara unge!! <3

2014-03-28 @ 08:31:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0