slutet på en bra vecka...

Är det redan söndag? Ja, tydligen. Och barnen tyckte i vanlig ordning att det var morgon runt 06:30-tiden. Elias kom till våran säng rätt tidigt inatt, så jag vaknade med en värkande rygg - trångt så inisjuttsingen med två barn tätt intill oss. Men mysigt. 

Jag klev upp med barnen, idag var det pappas tur att få sova en stund extra. Vi startade dagen lugnt... Elias byggde tågbana medan Edwin tittade på från babysittern. Själv kurade jag upp mig i soffan med en kopp kaffe. Efter ett tag åt vi frukost och sedan blev det mys i sängen med pappa! 

När vi alla var redo för dagen klädde vi på oss och gick ut. Edwin var så trött att han somnade så fort overall-fighten var klar, sittande i min famn. Tröttis! 

Vi gick en promenad till lekplatsen på skolan. Elias åkte sparkcykel dit. Där var vi en timme och lekte! Klättra, springa, åka linbana, blåsa såpbubblor och tävla med sparkcykeln. En härlig timme i solen! Edwin vaknade till en stund och tittade på oss, men han somnade om rätt fort. 

Efter ett tag ringde mamma och undrade om vi ville komma dit. Så vi promenerade upp till Norrvägen. Elias var så duktig och gick hela vägen, upp för den branta långa skolbacken! "Vad duktig du är som orkar gå upp för backen Elias, det är många överviktiga vuxna som inte ens orkar det!" sa Mattias. "Som du?" frågade Elias. Hahahaha.  

Hos mamma och pappa blev det gofika. Semlor! Mmm... Edwin låg nöjd på golvet och vädrade lillstjärten. Elias plockade fram leksaker och lekte väldigt bra själv. Vi andra myste i soffan och busade med lillebror. Edwin var på ett strålande humör och skrattade så hela han skakade. Har aldrig hört honom skratta så mycket förr! Helt underbart, jag älskar det där skrattet så otroligt mycket. 

Strax efter 13-tiden var det dags att bege oss hemåt. Jag och Edwin tog en promenad medan storgrabbarna fick skjuts hem. Lilleman somnade gott. Det hade även storebror gjort när vi kom hem! 

Eftermiddagen rullade på. Elias lekte och Edwin var nöjd, då är det härligt! Mattias började med maten medan jag busade med barnen. När vi skulle äta fick Edwin sova sin sista powernap för dagen. Mattias gjorde en god fisk som vi alla glatt mumsade i oss! 

Efter maten diskade jag undan medan grabbarna satt vid köksbordet och lekte med modellera. Måddalera som jag trodde att det hette tills typ nyss, haha. Edwin vaknade efter ett tag och var på ett jäkla humör... Men det var magen som spökade igen. Har kommit fram till att det blir så när han får smaka lite för mycket riktig mat. Igår åt han rätt mycket gröt, sedan blev han hysterisk och skrek enda tills det brakade till i blöjan. Idag fick han nog lite för mycket potatis med bröstmjölk... Han vart sådär hysterisk igen efter powernapen. Grin och skrik! Men efter ett rejält brak i blöjan och ett stort lass så blev det bra igen. Glada Edwin var tillbaka! Vi får bog ta det lite lugnare med maten, bara små små smakprov tills hans mage är i balans. Men det är svårt när han smaskar och flinar...

Kvällen började komma och vi hade det himla mysigt i soffan. Brynäsmatch på teven! Elias lekte med Tom som kom hit och Edwin satt nöjd med oss i soffan. Pratade och gosade! Obefintligt med gnäll från båda barnen, underbart. Älskade barn!

Vid 19-tiden var det dags för lillebror att lägga sig. Han somnade på två röda! Jag ligger kvar bredvid honom än, myspys. Mattias håller på att bada Elias nu, sedan blir det hopp i säng även för storebrorsan! Imorgon är vardagen här igen och dagis/jobb väntar för storkillarna. 

Jag ska strax smyga upp och packa dagisväskan, sedan blir det en kväll i soffan. Känner mig trött och slut, så tvättkorgen får faktiskt vara överfull tills imorgon. Inte likt mig! ;) 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0