en väldigt trött tisdag...

Tisdagen inleddes runt 7:30-tiden med lite gos och mys i sängen. Jag blev förvånad över att jag inte hade hört Mattias när han åkte till jobbet, men vi var väl trötta! 

Morgonen var lugn... Frukost, tv och och soffhäng. Edwin var på hyffsat bra humör och höll ut i nästan två timmar innan han ville sova sin första powernap. Det gjorde han i innevagnen medan jag vilade på soffan. Dock tyckte han att det räckte med 20 minuter, så sedan fick jag leka "rolig clownmamma" till en gnällig bebis. Det gick inte hem, enligt Edwin. Tråkmorsa! Gud så svårt det är att underhålla min lilla gnällspik vissa dagar. Ingenting duger och det slutar alltid med att vi går runt i lägenheten bara. Runt runt. Armarna värker, klockan går i snigelfart och Edwin skäller på mig så fort jag stannar upp eller sätter mig ner. Nej, vissa dagar är verkligen inte roliga! Men det är tur att ett enda leende eller ett bubblande skratt från min lilla älskling får en att glömma det som är jobbigt. 

När klockan var 11:45 blev det outhärdligt här hemma. Jag höll på att bli tokig och ville bara ut ut ut. Vi klädde på oss och tog bilen till stan. Vi hade en träff med mammagruppen vid 13-tiden, så det fick helt enkelt bli en runda på stan för att fördriva tiden innan dess. Edwin sov hela tiden och solen strålade, det kändes som att det var ett bra val att ge oss iväg lite tidigare! 

Mammaträffen var som vanligt mysig. Det var bara jag, Edwin, Elina och Iris där idag. Prat, bebisgos och fika. Jag hade med mig nybakta blåbärskakor idag. Direkt från Ica. Enda gången jag bakar själv är väl när jag blir extremt sötsugen och det inte finns något gott hemma. Typ. Då blir det chokladbollar. Ibland bara chokladbollssmet... 

Efter mammaträffen åkte vi direkt hem till vår älskade mamma/mormor. Min energinivå var i botten och jag kände mig inte alls i form. Mamma tog Edwin ett tag medan jag boostade mig själv med ett stort fat med frukt till lunch. Zappade mellan massa tv-program jag har missat och myste med Edwin i soffan. Dessutom blev jag bjuden på god middag! Mattias var ute och levererade köttfärs hela eftermiddagen, så det var guld värt att få mysa hemma hos mami idag. 

Eftermiddagen blev till kväll och det var dags för mig och lilleman att bege oss hemåt. Klockan var redan läggdags för längesen när vi kom hem. Jag trodde Edwin skulle tvärslockna direkr, men tji fick jag. Han låg och pratade i en timme innan han äntligen somnade. Mammas lilla skitunge! 

Nu är det en soffkväll som väntar! Bra tv. Mattias har inte kommit hem ännu så jag har hela hörnsoffan för mig själv. Innan läggdags ska jag nog ta tag i ett tvättberg också, vika vika vika. Sedan ska batterierna laddas för en morgondag som förhoppningsvis blir bättre än den här trötta tisdagen... Ladda om :) 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0