en trött morsa idag...

Tisdag! Här gjorde vi morgon vid 06-tiden då pappan och storebrorsan skulle iväg till jobb och dagis. Som tur var så somnade Edwin om efter att dom hade åkte, tack för det. Trött morsa. 

Runt 8-tiden klev vi upp och kickade igång dagen. Fortfarande trött morsa... Åt frukost, gjorde mig iordning och gosade med min lilla plutt. Vid 10-tiden ville han sova, så då passade jag på att ta tag i projekt dop. ÄNTLIGEN. Jag ringde och bokade Forsa kyrkan och Mariagården till dopfikat. Turligt nog så var datumet vi ville ha ledigt, perfekt. Så den 31/5 kommer våran lilla Edwin att döpas, på sin morfars födelsedag och allt. Jag passade även på att beställa hem ett gäng inbjudningskort, hittade ett bra erbjudande så jag hoppas att dom blir någorlunda fina. Jag satt ett tag och planerade tills lilleman vaknade och ville mysa i soffan. Han var en liten tröttis och somnade om i min famn - älskart. 

Klockan tickade på och det var dags för oss att åka till stan. En träff med mammagruppen stod på schemat. Där var det mysigt som alltid. Vi fikade, gosade och pratade mammaspråk. Alltid lika skönt! 

När vi kom hem var klockan redan 15:30 och det var dags att börja med maten. Jag slängde ihop en köttfärssås under höga protester från lilleman, han var väldigt gnällig. Och morsan var tröttare än tröttast. Ingen bra eftermiddag... Turligt nog kom Mattias och Elias hem tidigare från jobbet!

Elias kom inspringades och berättade att "det brinde i ett hus faktiskt, nån hade glömt ljuset kanske". Ja ett hus i närheten av oss brann ner nu i eftermiddags. Fy så hemskt! Som tur var verkar ingen ha kommit till skada. 

Tiden gick och vi lullade på här hemma. Åt middag och donade. Jag vilade en stund med Edwin med dom andra grabbarna lekte och diskade undan i köket. När vi kom upp igen satt dom i badet och myste. Jag satte Edwin i babysittern i badrummet så han fick titta på, sedan passade jag på att vika ett berg med tvätt och köra en plockrunda. 

Kvällen gick i gnällets tecken för lillebror, och storebror var på rethumör. Skrek och tjoade, lyckades även sparka Edwin i huvudet. Men trots några incidenter så lyckades vi få till några ljusglimtar ändå. Syskonmys, lek och titta på tv. Edwins favoritleksak just nu är en larv efter storebror som spelar musik och låter. Den kan han faktiskt roa sig själv med ett tag! 

Nu sover båda pojkarna och vi andra kikar på Brynäs på teven. Med lite popcorn! Men jag känner att jag snart ska hoppa i säng. Jag har varit trött hela dagen och är det fortfarande... Imorgon vill jag vara piggare. Edwins blivande Gudmor kommer hit. Min fina kusin Frida! :) 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0