en fin och bra lördag...

Lördagen till ära vaknade vi upp och var... Lika trötta som vanligt. Edwin sov helknasigt hela natten, det började redan vid 22-tiden igårkväll då han helt plötsligt var pigg? Han fick komma upp i soffan och mysa medan vi tittade på film, och soooom vi myste. Gosunge! 

Hur som helst så vaknade vi till liv efter den trassliga natten, med några koppar kaffe. Thank god för den magiska drycken. 

Mattias åkte och jobbade en sväng på förmiddagen. Edwin och jag kröp ner i sängen när det var dags för hans första powernap. Till och med jag lyckades somna en stund, otroligt skönt... Fast efter 30 minuter var det nog, tyckte lillbossen. 

Efter att vi hade vilat fick jag energi till att göra lite mat till Edwin. Små smakportioner att frysa in! Jag kokade en potatis, palsternacka, morot och två stycken broccolibuketter som jag sedan mixade med lite rapsolja och osaltat smör. Jag gjorde även lite fruktpuré att ha till gröten. Det blev en mixning på blåbär, ett kokat äpple och en banan. Perfekt att ha i frysen och ta fram! Fort gick det, och mycket billigare än burkarna man köper. Dessutom får man ju slänga så mycket nu när han bara äter en sked typ. Mer hemmagjort blir det definitivt... 

När Mattias kom hem mitt på dagen tog han med sig Edwin ut på en promenad, lilleman var supertrött. Själv så fick jag en ensam timme hemma, då blir man effektiv! Jag diskade undan, dammade, dammsög, vek tvätt, städade badrummet och plockade med lite av varje. Skönt med ett helgfint hem! 

Edwin slog på stort och sov nästan 2 timmar i vagnen, så vi vuxna fick lite skön slapptid i soffan. 

När lilleman hade vaknat och ätit kom hans mormor och hämtade honom, hon ville ta en promenad med vagnen. Han hade ju precis sovit, men tur att vi har sittdelen på vagnen, då gillar han att åka även i vaket tillstånd. Storkillen!

Jag packade ihop lite grejer och åkte upp till mina föräldrar. Mamma och Edwin kom strax efter. Vi hade nämligen planerat att sova här inatt. Mattias skulle ändå till Bobygda och sova där, sedan jobba imorgon. Då passar lite mormor och morfar-mys perfekt... 

Vi har blivit bjudna på god middag och fika. Lilleman fick hoppa en stund i hoppgungan, populärt. Innan kvällen blev det även bad för lillpluppen. Vi kammade bort lite skorv, sedan fick han sitta och plaska lite! Ren och fin bebis. Efter en flaska ersättning och lite mys i soffan var det sedan dags att natta honom. Han somnade fort i mormor och morfars säng. Dom ville nämligen försöka ha honom hela natten medan jag ska få sova nere i källaren. Tänk om det fungerar? Tänk om jag får sova en hel natt? Hallelujah, som jag skulle behöva det efter snart fem månader i trötthet. Dom är underbara mina föräldrar... Puss puss puss! 

Nu är det soffmys som gäller här. Godis och tända ljus! Det är ju Earth hour ikväll, men vi har faktiskt fuskat liiiiiite med teven. Jag har även tagit en dusch och tvättat håret, så sedan ska det bli sååå skönt att krypa ner under täcket och sova. Förhoppningsvis mer än 1 timme! :) 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0