trevlig midsommar... 🍓

Fredag och midsommarafton! Dagen till Ă€ra gjorde vi morgon vid 06:30 med tvĂ„ bajsblöjor... Mattias Ă„kte till Landön vid 04:30, men turligt nog sĂ„ vaknade varken jag eller lilleman! 

Morgonen var lugn och skön. Frukost, lek och mys. Jag passade Ă€ven pĂ„ att bĂ€dda rent i vĂ„ran och barnens sĂ€ngar! 👌

NĂ€r lilleman tog sin första powernap lĂ„g jag i soffan och slappade bara. Himla behövligt ibland... Lilleprupp slog pĂ„ stort och sov i 1.5 timme, sĂ„ jag fick det riktigt lugnt och skönt dĂ€r! 😁

Efter powernapen blev det lunch för lille herrn. Sedan kom gammelmormor pĂ„ besök. Glada miner! Hon tog med sig Edwin ut pĂ„ en lĂ„ngpromenad sĂ„ att jag fick köra igĂ„ng en midsommarstĂ€dning! Underbart. Ett varv med dammsugaren, skurmoppen, dammtrasan och ett race inne pĂ„ toaletterna. Fint och frĂ€scht igen! Nu ska vi ju inte vara hemma i midsommar i och för sig... Men det kan ju vara skönt att veta att det Ă€r stĂ€dat. HĂ€rligt att komma hem efter helgen till ett nystĂ€dat hem med renbĂ€ddade sĂ€ngar! 🌾

NĂ€r jag hade stĂ€dat klart packade jag vĂ„ra övernattningsvĂ€skor. Sedan Ă„kte jag upp till mamma, dĂ€r Edwin redan var. Dags att fira midsommar med lillemans mormor, gammelmormor och gammelmorfar! 

En vĂ€ldigt lugn och skön midsommarafton har vi haft... Jag har till och med hunnit med att ta en tupplur medan lilleman myste med dom andra. Ljuvligt faktiskt! Sedan har vi hunnit med lek, gos, rosĂ©vin, kransbindning, grillning, jordgubbstĂ„rta och bara haft det allmĂ€nt mysigt och skönt. 

Maten var farligt god, vi lassade pĂ„ som bara den och Ă„t tills vi var sprickfĂ€rdiga. Men lik förbannat sĂ„ fick det plats för efterrĂ€tt, haha! 🙊 En riktigt god middag. 

Just nu hĂ€nger vi ute pĂ„ den inglasade altanen. TĂ€nda ljus, chips och fotbollsVM pĂ„ teven! Lovely... Edwin sover i mormor och morfars sĂ€ng sedan 19-tiden. Det ska bli mysigt att krypa ner bredvid lillhjĂ€rtat sen! Älskar att sova hĂ€r uppe pĂ„ NorrvĂ€gen. 

Imorgon vĂ€ntar Ă€nnu en mysig dag, vi ska Ă„ka till StenegĂ„rd i JĂ€rvsö pĂ„ marknad. Men först blir det fortsatt midsommarmys hĂ€r ute, och förhoppningsvis en bra natt med mycket sömn. Ska nog ringa upp till fiskemupparna i Landön ocksĂ„ och checka lĂ€get. SĂ„g att pappa hade fĂ„tt en fin fisk. SĂ„ nu kommer vĂ€l Mattias att fiska non-stop hela natten tills han brĂ€cker honom! 😜








Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0