midsommarhelgen slut... 🌿

Söndag, och midsommarhelgen Ă€r ett minne blott. Jag och Edwin har verkligen haft det lugnt och skönt hos mamma/mormor, medan pappan och morfarn varit pĂ„ en fisketripp. 

Fast natten till idag var inte rolig... Mitt lilla hjĂ€rta har haft feber och sovit riktigt oroligt. Mycket grin och gnĂ€ll. Skönt att ha bĂ€sta mormorn med oss dĂ„! Hon klev Ă€ven upp med Edwin imorse sĂ„ att jag fick sova ut, sĂ„ himla snĂ€llt. 

Resten av söndagen har varit lugn. Febern har suttit i hela dagen hos lilleman, sÄ det har varit mest ledsna miner. Ibland var han riktigt ynklig, lillhjÀrtat... Alldeles varm och rödblommig. Tur att han har fÄtt i sig mat, vatten och alvedon utan problem!

Under dagen fick vi Ă€ven besök av min farmor och farfar. Kaffe och rabarberpaj. Sedan kom Ă€ven min bror och Frida dit. Men inte ens det fick lilleman pĂ„ bra humör... SurlĂ€ppen gick varm idag! Eller ja, hunden Minnah kunde han inte motstĂ„ att flina mot. Hihi! 🙊 

Det blev rĂ€tt mĂ„nga powernaps för Edwin idag. Men Ă€r man sjuk sĂ„ Ă€r man... NĂ€r han sov sista napen passade jag och mamma pĂ„ att kĂ€ka middag - tacos! 👌

Klockan sprang ivÀg, och vips var Mattias och pappa hemma frÄn fisketrippen! Edwin drog pÄ smilbanden litegrann, och myste sedan med bÄde pappsen och morfar. Men han var rÀtt slö och tyckte mest att livet var pest! Lillpluppis.

Efter ett tag kom Ă€ven storebror Elias dit. Äntligen hela familjen samlad! Vi packade in oss i bilen pĂ„ en gĂ„ng och Ă„kte hemĂ„t. 

Skönt att komma hem till ett stĂ€dat hem! 🌾 Vi packade upp allting pĂ„ en gĂ„ng, slĂ€ngde Ă€ven in en maskin tvĂ€tt. Sedan lekte vi allihopa pĂ„ Elias rum en stund. Spelade memory bland annat. Edwin blev rĂ€tt pigg efter dagens sista alvedonsup, sĂ„ han verkade tycka att det var rĂ€tt kul att komma hem till alla vĂ„ra leksaker igen! 

Nattningarna av barnen tog lite tid. Lillebrorsan blev pÄ bra humör och ville inte alls sova, trots att han varit sÄ trött och hÀngig hela eftermiddagen. Vid 20:30 kom han dock till ro och sussade sött. Storebror ville leka en stund med lego och Àta kvÀllsfika. Efter tandborstning blev det sedan hopp i sÀng, tror han slocknade vid 21:20 ungefÀr. Hoppas dom sover bra inatt nu, i sina renbÀddade sÀngar. Och jag hÄller mina tummar och tÄr för att Edwin fÄr sova bort sin feber!

Snart tÀnker jag göra kvÀll ocksÄ. Mattias var supertrött efter fiskehelgen sÄ han har redan gÄtt och lagt sig. SjÀlv ska jag ta en dusch och hÀnga tvÀtt innan jag ocksÄ kryper ner i vÄran renbÀddade sÀng. Imorgon börjar jag jobba pÄ riktigt! Och det kÀnns faktiskt bra. Jag inleder med fm-vecka (tre förmiddagar och tvÄ eftermiddagar) och en ledig helg + en hel ledig vecka. Mjukstart! Dessutom sÄ kommer jag att börja lite senare nÀr jag har fm-pass dom tvÄ första veckorna, klockan 06:30 istÀller för 05:30. Himla skönt!

Nej, dags att göra det sista innan jag fĂ„r krypa ner under tĂ€cket. En hĂ€rlig helg lider mot sitt slut, och vi tackar vĂ€rldens bĂ€sta mamma/mormor för all mat, för allt mys och för att du finns! â„








Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0