förbannade tänder... 😩

Fredag, och Sveriges Nationaldag! Vi har firat med gnäll, gnäll och åter gnäll...

Morgonen var lugn. Jag fick faktiskt sovmorgon av grabbarna! 👌 Dessutom sov Edwin enda till 05:30 utan att äta, så det blev ett gäng timmars sömn inatt. Hurra! 

Frukost och kaffe på balkongen. Edwin blev fort trött, så han och Mattias tog en powernap tillsammans. Jag satt kvar länge ute i balkongsoffan och bara njöt... Sedan kom jag äntligen ihåg att kuddfodralen i vardagsrummet behövde tvättas. För typ tre månader sedan egentligen. Dom var nerkladdade av allt i från bebiskräk till whisky. Och luktade allt annat än hallon. Men nu så! Hängde sedan tvätten ute i friskluften, gött... 👍

Mitt på dagen åkte Mattias iväg och spelade par-golf. Edwin och jag gick ut i det härliga vädret... ☀️

Det blev en promenad som slutade uppe hos mamma/mormor. Vi chillade ute på altanen, åt pannkakor och myste med Minnah som kom dit. Vi beställde även lite grejer från Ellos superoutlet med halva reapriset. Jag gjorde en beställning tidigare också, på lite kläder till mig och barnen. Men jag glömde helt att kika på gardiner då... Så mamma och jag gjorde en till beställning tillsammans. Så till veckan dyker det nog upp ett paket med en pyjamas till Elias, en byxdress till Edwin, en bh, jeans och två tröjor till mig. Även nya gardiner till vardagsrummet och till Edwins rum. Härliga priser! 👌

Eftermiddagen kom krypandes och det var dags att promenera hemåt. Vi fick sällskap av mamma och Minnah en bit, sedan somnade lilleman och jag donade på här hemma... När han vaknade var han allt annat än glad. Bara gnäll och grin hela eftermiddagen! 😩 Förbannade tänder. Det är ju jättesynd om honom, men jag blir helt matt och trött jag också. Inget hjälper, grinet ekar i huvudet och jag hinner knappt kissa och äta utan att det blir skrikfest... Så gissa om jag blev glad när Mattias kom hem? Jag skyndade in i köket för att få laga middag i lugn och ro. Hoppas tänderna tittar fram snart, det syns att det gör ont på honom. Lilla älskade vän! 

Dagen till ära åt vi... spagetti och köttfärssås. Vilken nationaldags-rätt va! Men det gick snabbt och var gott, dubblet bra alltså. Sedan smög jag in i datorrummet och fixade med alla dopfoton medan Mattias gjorde Edwin natteklar med välling och pyjamas. 

Men vår lilla kille ville inte alls sova ikväll. Det blev en sen powernap, så strax efter 20:30-tiden somnade han. Lillbusen... 

Nu är det snart sängdags. Har duschat, diskat och vikt tvätt. Är riktigt trött! Dessutom så ska jag jobba imorgon. För första gången på drygt ett år. Jösses! Kommer jag ihåg hur man gör? Sitter det i benmärgen? Hoppas det. Skönt att få "testjobba" nu i två helger innan heltiden drar igång. Fresha upp minnet lite... Imorgon är det kort-dag, så det ska jag väl fixa. 

Vi funderar även på att köpa en ny sittvagn till Edwin. Den vi har nu börjar bli sliten, och selen är värdelös. Den är så galet trång... Dessutom så kommer den inte att klara vintern, hjulen är alldeles för klena. Så vi funderar på en Emmaljunga scooter 3 eller en Cresent compact. Båda med rejäla och fasta hjul. Liggläge och med bra funktioner. Även bra pris! Men vilken ska vi ta? Ska nog åka och klämma på några vagnar imorgon innan jobbet! 😜








Kommentarer
Johanna

Kan rekommendera brio race också. Är ungefär som dessa vagnar du visade. En sån som vi köpte nu till Ida. Valde mellan den och emmaljungan. Kostar 3000 kronor ny tror jag.

2014-06-06 @ 23:36:28
URL: http://johanna--ostlund.bloggplatsen.se
Sara

Ja, jag kikade lite på den idag också! Verkar vara smidig och bra! Men vi köpte Crescent som var billigare och lite mjukare inuti :) fast jag velade bra nog ;)

2014-06-07 @ 20:26:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0