slut på denna vecka...

Swong sa det, så har veckan svischat förbi oss. En bra vecka! Hela familjen har varit samlad och vi har haft fler bra stunder än dåliga. 

Natten mot idag var sådär... Den enda som sov som en stock var Edwin. Elias har ju blivir lite förkyld i veckan, och inatt kom den hemska förkylningsastman. Han rosslar, har svårt att andas och blir så himla rädd. Lillgubben... Det som hjälper då är att vi vuxna håller oss lugna, att han får sin astmamedicin och att få andas frisk luft. Så när klockan var 4 inatt klädde Mattias och Elias på sig och gick ut. Mattias drog honom i pulkan en sväng, och då lugnade han ner sig. Så skönt! Tur att ingen såg dom, då hade väl dom trott att Mattias var dum i huvudet, hehe.

Söndagen startade med sovmorgon, det tackar vi för! Sedan blev det frukost, kaffe och påklädning. 

Mitt i dagen åkte vi till mina föräldrar. Fika, lek och mys! Elias byggde en legotågbana och Furuvik, hihi. Mamma och pappa hade även köpt lite fint till pojkarna... Brynäsbyxor till storebror, body + dregglis till lillebror och en Brynästiger. En god mjölkfri sockerkaka hade mamma också bakat, gott att kunna ta något till kaffet för en gångs skull. Tack för en mysig stund! 

Väl hemma var det dags att laga middag. Mattias stod för kockinsatsen idag! Älgfilé och friterad potatis. Himla lyckat, förutom att det blev alldeles rökigt och luktade friterat i hela lägenheten... Men det var det värt, mmm! 

Klockan tickade på. Edwin vilade en kort stund, Elias spelade på surfplattan med pappa och jag diskade undan. Sedan blev det glass till efterrätt för pojkarna! Elias åkte sedan till sin mamma, tack för den här veckan lilla vän! 

Nu är kvällen här och vi har en trött/ledsen Edwin. Han var nöjd över att få ligga naken och vädra rumpan ett tag, med sedan tog tröttheten över. Han somnar, vaknar, grinar, skriker omvartannat... Lillhjärtat. Ska försöka få honom att somna lite tidigare ikväll tror jag. Om vår lilla chef går med på det vill säga, hihi. 

Jag har även beställt lite kläder på rea idag. Inte alls mycket, men en blus och leggings till mig. Har bara svarta sådana och tyckte det kan vara lite roligt med mönster på benen till alla mina svarta tunikor... Sedan hittade jag inget mer, men måsta komma upp i 200 kr. Så det blev en tröja och byxa till Elias i en lite större storlek. Bra att ha på dagis i höst! 

Nu börjar projekt trösta ledsen Edwin, sedan hoppas vi på en tidig kväll och iallafall en liiiiiiten lugn stund i soffan. Ladda batterierna för en ny vecka :) 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0