skönt att träffa andra...

Inatt vaknade jag av att jag halvt i sömnen låg och matade Edwin. Smidigt! När han ätit klart slog jag försiktigt upp ögonen för att lägga mig till rätta igen. Men satan vad rädd jag blev då... Elias stod nedanför våran säng och bara tittade på mig. Vet inte hur länge han stått där, för han sa inte ett ord. Jag sa åt honom att komma upp och lägga sig, så det gjorde han. Vi körde ut pappan till soffan, sekunden efter hade jag två snarkande barn bredvid mig. Så himla mysigt... Älskade gofisar! 

Morgonen var lugn här hemma. Elias och Mattias åkte i vanlig ordning till jobbet/dagis vid 06:20-tiden. Edwin vaknade till han också, men efter en liten tuttslurk så somnade vi om båda två. 

Förmiddagen gick åt till att underhålla en lite kinkig bebis. Tillslut gav jag upp och gjorde oss tidigt redo för första träffen med mammagruppen! Åkte tidigt till stan och tog en liten omväg så att lille herr Wahlberg fick sova i bilen. 

Mammaträffen var så mysig! Det var bara jag och två mammor till, men ännu en mamma skulle hoppa in nästa gång. Edwin var äldst, och ensam kille... Iris var snart 10 veckor och lilla Lo var bara en månad. Söta tjejer! Edwin kändes som en biff i jämförelse med Lo, men med Iris är han ju ungefär jämngammal. Han låg länge och tittade på henne på en madrass. Båda flinade stort och kommunicerade på sitt språk. Ja dom skötte sig bra alla tre bebisarna, så vi morsor kunde fika och prata en massa. Så himla skönt att prata med folk som är mitt uppi det man själv upplever! Man är inte ensam. Edwin och Iris var skrämmande lika varandra i sättet... Riktga kräkbebisar, med magont och skrik på kvällarna. Dom bajsade lika sällan och hade ungefär samma levnadsschema. Ska bli så kul att träffas igen och se våra små utvecklas för varje gång! 

Efter mammaträffen blev det lite handling på Maxi innan vi rullade hemåt.
Det blev dyrt då både kylskåpet, apotekförrådet och bilen måsta fyllas på... 

Jag och Edwin kom hem ungefär samtidigt som pappa och storebror. Så vi hjälptes åt med matlagning och underhållning av barn. Idag blev det en enkel korvstroganoff bara, men den var populär hos Elias! Tok-Elias som bara pratar en massa tok när han kommer hem från dagis, haha. Dessutom var han trött (ingen tupplur idag) så humöret svängde hejvilt. Det löste pappan med en pulkapromenad. Så medan storgrabbarna var ute en sväng efter middagen så passade jag på att bada Edwin och mysa på fällen. Han gillar verkligen att bada nu! Även att ligga nakenfis en stund och bli insmord är mysigt tycker han! 

Klockan 19:30 låg hela familjen i sängen, hihi. Elias somnade nästan direkt, pappan vilade och jag liggammade Edwin. Väntade bara på att han skulle dra igång sitt skrikmaraton, men för andra kvällen idag har vi haft en rätt nöjd bebis. Bara lite tröttgnäll, men vilka bebisar är egentligen helt tysta?! Skulle vara Blondinbellas unge då... 

Verkligen såå underbart att slippa ännu en kväll med en otröstlig bebis. Att kunna mysa i soffan ibland och få en massa leenden när man tokar sig är guld värt. Mammas lilla älskling! 

Jag och lillebrorsan sover på soffan inatt. Igen. Inte alls bra för min rygg... Men vi får inte plats i sängen alla fyra när jag liggammar. Elias blir så ledsen vissa kvällar och vägrar sova i sin säng. Och jag förstår honom på ett sätt. Han har ju bara en walk-in-closet som rum, så det känns väl trångt och instängt... Ja vi måste verkligen börja fundera på att flytta till något större! Denna skokartong börjar göra mig tokig... 4 personer i en 2:a är ju som upplagt för kaos ;) 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0