sjuk, tråkig morsa...

Imorse var det tungt att vakna. Snorig och borta i huvudet. Men min gosiga bebis var på strålande humör, så jag kunde ju inte annat än att smittas av det. Hihi. Turligt nog lyckades jag lura honom att det var för tidigt för att gå upp, så vi somnade om till 11:00. Behövligt... 

Jag var ganska segstartat och Edwin tyckte att jag var såå tråkig. Jag är inte myssugen mamma! Lyckades få i mig kaffe och macka medan han tittade på barnprogram iallafall. Ja, det är något han älskar! Iallafall i 5 minuter. Och då struntar jag i alla "regler" om att barn under 2 år inte ska kolla på tv. Det är det enda som duger för honom ibland, och vi pratar ju inte om timmar han ligger framför skärmen direkt... Tack vare teven hann jag även slänga in en tvätt. 

Mitt på dagen kom min farmor och farfar som räddaren i nöden. Slut på alvedon här hemma! Jag stoppade i mig två stycken på en gång, sedan drack vi kaffe och gosade med Edwin som var på bra humör! Jag fick även tid att hänga tvätten. Äntligen gick jag på mer än halvfart med alvedon i kroppen...

Mattias kom hem tidigare från jobbet idag. Så skönt! Dessutom hade han köpt med sig kuckelimuckmedicin till mig. Det piggar alltid upp! 

Edwin har sovit extremt lite idag. Bara för att det var min högsta önskan, hehe. Efter maten lyckades han dock somna en liten stund. Även Mattias. Men tror ni jag kunde somna då? Näpp. Så himla typiskt... Nåja, diskberget försvann iallafall. 

Nu är vi uppe på Norrvägen och kikar på hockey. Sedan blir der hem och hopp i säng! Det vore ljuvligt att få sova bort den här envisa förkylningen. 

Vi har även börjat få panik över nytt boende. Det är nästan outhärdligt att bo fyra personer i en liten tvåa. Och tänk till sommaren och hösten när Edwin inte längre är en liten klump som sitter stilla i våra knän... Vi har sökt en fyra hos Hudiksvallsbostäder, bara en liten bit från där vi bor nu. Det vore ju såå lämpligt! Varsitt rum till barnen och ett eget till oss vuxna. Två klädkammare. Egen ingång. En liten tvätthörna. Och som sagt bara ca 100 meter från vårt nuvarande hem. Men vi ska inte hoppas på för mycket... Vi är inte dom enda som har sökt den, och inte har vi så mycket poäng heller. 

Vi letar också efter privata lägengeter och hus. Ja, nu måste det verkligen hända något. Men vi vill helst inte lämna Forsa... Vi trivs så bra här! Tipsa gärna :)




Den här lägenheten vore inte tokig! Vi håller tummarna, utan att snöa in oss för mycket...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0