peppar, peppar ta i trä...

Peppar, peppar... Inatt hade vi en bra natt här hemma. Edwin sov i innevagnen mellan 00-03 ungefär, sedan åt han och sov vidare till 05:40. Inget gallskrik! Att han tyckte att det var morgon den tiden är en annan femma... Vi klev upp samtidigt som pappan och myste i soffan. Slängde in en tvätt och kokade kaffe! Sedan hade jag en lite gnällig och sällskapssugen pojk. Runt 9-tiden la vi oss och liggammade, och somnade. Jag låg enda till 11:45, en pigg och glad mamma som till och med hann hänga tvätten innan Edwin vaknade! 

Mitt på dagen gick vi till Carro och drack te. Edwin var lite kinkig, så till slut gick vi ut på en vagnpromenad. Lillgubben somnade efter mycket om och men. 

Eftermiddagen har varit sådär... Han låg och vädrade rumpan ett tag, men annars var det bara mamma som gällde. Men får jag sitta ner? Nej, man ska gå omkring och vagga tycker han. Våran lilla bestämda herre! La honom i min hemmagjorda lakansjal, när han är sådär kinkig så skriker han bara i den riktiga bärsjalen... Han somnade till slut och sov ett par timmar på mig i soffan. Mattias kom hem med hämtsallad, och det var Svensson Svensson på teven, så det blev en riktigt mysig eftermiddag till slut. 

Efter maten fortsatte han att sova i babysittern ett tag. Jag började då att fylla i lite i hans bebisbok som han fick i julklapp. Riktigt fin bok! Men efter ett tag ville Edwin ha mat, så jag får fortsätta en annan dag. 

Baddags för familjen! Mattias började, sedan tog jag och lilleman ett bad tillsammans. Kul att han börjar gilla det! Han bjöd till och med på ett leende efteråt, hihi. Han är fortfarande väääldigt snål på dom! Fast, vad ska man flina för när man har ont i magen? Mammas plupp... 

Efter badet var han nöjd i babysittern ett tag. Sedan låg han på mage på fällen tills det var dags att äta igen. 

Nu myser vi alla i soffan... Tända ljus och Alex Schulmans show på TV. Helt okej mysig fredagskväll. Edwin verkar redan trött, så vi får se om det blir för tidigt att lägga honom snart. Ja, det visar sig inatt... Haha. Men vi är glada och tacksamma för en rätt bra dag :) 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0