en vecka går så fort...

Fredag! En riktigt seg sådan. Mattias var tvungen att vara hemma imorse, jag låg totalt däckad i sängen och orkade knappt röra mig. Dunderförkyld... Dessutom tyckte Edwin att det var morgon runt 6-tiden. Det har inte hänt på flera veckor! Han som alltid sover till 9 minst. Men när mamma är sjuk så vore det trevligt med en tidig morgon tyckte lilleman. Tur att Mattias har ett sådant jobb där det funkar att vara hemma när det behövs! 

Jag fick några extra timmars sömn. När jag sedan vaknade låg min lilla bebis bredvid mig och sov. Jag kände mig lite piggare och Mattias kunde åka och jobba. 

Förmiddagen rullade på... Kaffe och soffmys. Men Edwin tröttnade rätt fort, och alvedonen började gå ur min kropp. Att bära runt runt på min lilla ledsna dunderklump var en pina! Svag och jävlig kände jag mig... Min underbara mamma kom då hit och tog med sig lilleman på en vagnpromenad. Guld värt! 

Medan jag var själv här hemma laddade jag batterierna med mer alvedon och en varm dusch med hårtvätt. Ljuvligt... Fick sedan energi till att vika ett berg med tvätt, städa på Elias rum och bädda rent i hans säng. Det var precis vad energin räckte till, sedan satte jag mig och sorterade lite nya foton som kom i brevlådan iförrgår. Konstaterade att två nya fotoalbum behöver införskaffas! 

Mamma kom tillbaka med Edwin, han fortsatte dock att sova ute i vagnen. I samma veva kom Carro hit. På med kaffet, sedan kom även Evelina på besök. Så roligt! Vi fikade, pratade gamla minnen och skrattade massor. Medicin mot en trött och sliten kropp... Efter ett tag vaknade Edwin och ville vara med och mysa. Han var på hyffsat humör och tillät oss babbla på bäst vi ville! Längtar redan till nästa gång vi ses och pratar massa gamla tokiga minnen som ingen annan än vi förstår, hihi. 

Mattias kom hem från jobbet och det var dags att äta middag. Han hade förberett en fisk som jag bara kunde stoppa in i ugnen. Mums! Fredagen till ära tillät Edwin oss att äta tillsammans. Han satt nöjd i babysitter på kökssoffan. 

Kvällen kom och jag smet iväg på Ica en sväng. Köpte Fredagsblommor och hämtade ut två paket som kommit med posten. En ny förstoring på Edwin och kläderna från Ellos! En tunika och leggings till mig. Hade tur att allt satt som en smäck och motsvarade förväntningarna! Till Elias blev det en fin tröja och mjukisbyxor som hamnar i växa-i-lådan. Kul när man blir nöjd med allt, hihi. 

Edwin fick ta ett fredagsbad när jag kom hem från Ica. Uppskattat! Vi badar honom väldigt sällan i och med att han är så torr på kroppen. Men att bada i rapsolja 1-2 gånger i veckan gör susen! Dock var det inte så roligt att kliva upp... Vi hade en hysterisk bebis där ett tag. Men efter lite liggamning och en 5 minuters powernap blev han nöjd och glad. Nu myser han i soffan med pappa! 

Kvällen här blir lugn och mysig. Ljusen är tända och Mattias har röjt undan disken i köket. Vi kikar på Fångarna på Fortet och ska poppa lite popcorn. Sedan hoppas vi att vår lille chef somnar fort så vi får prata vuxenspråk och titta på en film kanske :) 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0