en liten shoppingdag...

En bra natt, en liten sovmorgon och en bebis som fortsatte att sova efter morgonamningen. Det gillar jag! Det är så otroligt skönt att kunna smyga upp själv, koka kaffe och sedan i lugn och ro äta frukost med rykande hett kaffe. Efter det är man redo för dagen! 

Edwin vaknade och var ledsen... Men han har börjat bli lite täppt i näsan, så det är väl inte så konstigt. Stackarn! Tur att det oftast släpper lite när man sprutar upp antingen saltlösning eller bröstmjök i näsan. Misstänker att en förkylning är på G, han har kräkts mer än vanligt och varit trött/gnällig/täppt. Mammas lilla hjärta... 

Vid 11-tiden hade jag en nöjdare bebis som inte klagade på nånting. Vi klädde då på oss och hämtade upp mamma/mormor. Dags för lite rea-shopping! Galna priser på Åhléns... Vi fyndade massor, man blir ju helt lycklig av halva-reapriset-lappar. Mössor som hade kostat 199 kronor kostade 10 kronor. Vantar som hade kostar 49 kronor kostade 5 kronor. Vissa barnkläder för 20 kronor... Ja, ni hör ju. Galet. Vi handlade för drygt 300 kronor (mamma ville promt betala lite) och fick så mycket fint för pengarna. Räknade ihop ordinarie priserna och blev ännu lyckligare när jag såg att allt skulle gått på 1156 kronor utan rea! Det blev även ett besök på Kappahl där jag fyndade snygga mysbyxor till Elias för halva priset. Och en tur till Albert & Herbert. Där unnade jag mig en fin uggla i betong och en liten träburk. Så nöjd med dagens fynd! 

Edwin var en liten ängel hela tiden vi var i stan. Han satt vaken i bilstolen och bara tittade ett bra tag när vi var på Åhléns, sedan somnade han och sov tills vi var hemma igen. Tack för det, min lilla älskling. 

Vi stannade till hos mamma och pappa en stund på vägen hem. Amma, fika, mysa och gå igenom alla köp. Kul att packa upp och titta! Köpte presenter till två som fyller år i Februari också, skönt att ha det klart. 

Edwin var på hyffsat humör trots att det började bli eftermiddag och trots att han kräktes mycket. Roligt att busa med mamma, mormor och morfar! Det roligaste han vet nu är när jag sätter upp håret i en lös knut och vickar med huvudet så den far fram och tillbaka. Han ville verkligen skratta idag när jag gjorde så, hela han gapade i ett enda stort flin och försökte få fram olika ljud. Det blev små kraxljud som snaaaart kommer utvecklas till ett skratt. Det vackraste skrattet i världen, det är jag säker på. 

Runt 16-tiden åkte vi hemåt. Mattias kom hem från jobbet nästan samtidigt han också. Vad ska vi äta? Det råkade bli pizza och kebab... Men är det fredag så är det. Råkade på något mystiskt vis komma hem med en påse chips och godis också, hehe. Edwin sov i babysittern medan vi åt, vilken lyx. Men sen har det inte varit så roligt...

En övertrött liten kille som även verkar ha ont. Drygt en timmes skrikmaraton... Men vi klara det bättre nu. Man växer in i föräldrarollen, lär känna sin bebis och har insett att det faktiskt blir bättre. Lyckades få honom lugn tillslut, sedan somnade han mitt i maten. Så mysigt att få slänga omkull sig i soffan med en sovade bebis på magen! Då glömmer man det jobbiga som nyss varit... 

Det blir soffhäng tills det är dags att krypa ner i sängen. En mysig helg väntar :) 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0