en liten playdate idag...

En natt på soffan resulterade i något jag trodde var början till mjölkstockning... Aj. Jag kan inte ligga på sida om nätterna längre, får så himla ont i tuttarna? Men inatt har jag nog legat och snusat min bebis i nacken hela natten, och det kändes imorse kan jag säga. Det gjorde så ont när vi ammade, men efter ett tag kändes det tack och lov bättre! 

Morgonen var seg... Mattias och Elias åkte på jobb/dagis, medan jag och lillebror låg i sängen och slumrade ett tag till. Ja, enda tills Carro kom och drog upp oss! Men efter lite kaffe kom man igång och var redo för dagen. 

Vi åkte till Carros syster! Ännu en liten playdate med Helen och Emil. Vi drack kaffe, pratade, myste och tog en promenix med vagnarna. Uppskattat av alla utom Edwin. Han skrek nästan hela vägen... Men några minuter lyckades han slumra till på slutet iallafall, sedan tyckte han att det var färdigsovet. Efter det så bara bökade han vid amningen. Vad göra? Jo, då lägger man sig på golvet mitt i köket på en filt och liggammar... Mamma-livet innebär verkligen att improvisera, hihi. En trevlig dag! 

Eftermiddagen rullade på här hemma. Grabbarna kom hem från jobb/dagis, och då åt vi middag. Mammas goda mjölkfria köttbullar, potatis och morötter. Mmm! Lite disk och tvättvikning efter det. Edwin var på ovanligt bra humör, han bjöd på massa leenden och tillät oss att sitta ner i soffan och mysa. Ljuvligt. På tal om soffan, så fick vi troligtvis våra nuvarande soffor sålda idag också! Så när vår nya soffa kommer skulle vi ringa dom som ska köpa den, så skulle dom hämta våra gamla då. Smidigt! Hoppas allt går enligt planen nu bara. 

Fram mot kvällen tog storgrabbarna ett bad tillsammans. Edwin och jag myste vidare i soffan. Guld värt, när vi annars brukar ha skrikmaraton om kvällarna... 

Duktiga storebrorsan somnade tidigt i sin säng! Själv unnade jag mig ett härligt skumbad. Mammalyx på hög nivå... När jag kom upp igen hade Edwin somnat på pappas mage. Lilla gofis. Så nu sover alltså båda barnen medan vi vuxna myser framför teven. Otroligt! 

Men även jag ska försöka somna i tid ikväll. Min bvc-sköterska ringde nämligen idag och berättade att en mamma-grupp drar igång imorgon! Så det blir nog en mysig dag för mig och min bebis imorgon, men en bra förutsättning är ju att både mor och son är utvilade ;) 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0