en dag med nära&kära...

Första dagen på det nya året! Edwin somnade sent inatt (men det var ju vårat fel) men sedan sov han hyffsat till klockan 09:00 ungefär. Ska jag vara ärlig så vet jag inte hur många gånger jag ammade honom, kanske bara en gång? Vi båda brukar nämligen somna "mitt i maten" och sedan ligger Edwin tätt intill mitt bröst och sover. Kanske snuttar han lite utan att jag märker? Mysigt är det iallafall, att ligga nära! Man får tydligen mamma-super-power och kan ligga blixtstilla hela nätterna när man har sitt barn bredvid sig. Något som oroade mig innan! 

Mattias åkte och fiskade imorse, så jag och min lilla älskling var ensamma. Förmiddagen gick åt till att underhålla Edwin. Han var vaken i några timmar i sträck och ville ha min uppmärksamhet hela tiden. Teven var dock intressant också, så jag kunde äta frukost och göra mig iordning. Sedan tog vi en powernap tillsammans på sängen... 

Klockan halv två åkte vi och hämtade upp lillemans mormor, sedan åkte vi till våra släktingar i Matnäs. Mammas kusin som bor i Stockholm var hemma, och hon fick också en son i November. Min lilla tremänning Emil, som bara är 10 dagar yngre än Edwin! Men min lilla kille kändes jättestor motför honom, hihi. 

Det var så mysigt där... Mammas andra kusin med barn var också där, även min mormor och hennes bror. Fullt hus! Bebismys och fika. Skönt att få prata med någon som är mitt upp i bebislivet och har det lika som oss. Våra killar är riktiga nattugglor! 

Sedan åkte vi bara hem och vände i princip. Ammade och bytte blöja, sen när Mattias kom hem åkte vi till Edwins farmor och farfar. Vi hade beställt porterstek i utbyte mot bebismys, hehe. Supergott! Och lilleman fick en så fin pyjamas som hans farmor hade fyndat, älskar den! Vi blev kvar enda till kvällen innan vi rullade hemåt. 

Väl hemma fick jag lite mamma-lyx... En lång skön dusch med hårtvätt. Och bara att få klippa naglarna och ha tid att borsta tänderna länge - wow! Härligt. 

Sedan har jag gått igenom Edwins garderob. Nu är exakt alla kläder i storlek 44 och 50 nedvikta i en kartong. Mammas bebis börjar bli stor... Gick även igenom allt fint han har fått av nära och kära! Massa underbara kläder i storlek 56, 62, 68 och till och med 74. Nu är det invikt i skåpet och väntar på att få invigas. Ja, det säger väl bara pang!

Nu är det snart natt... Edwin småsover lite, men han vill nog ammas en gång till och byta blöja innan vi lägger oss. Håller verkligen tummarna för en bra natt. Vi ska nämligen befinna oss på bvc klockan 11:00. Sedan planerar mamman att städa undan julen! Längtar efter ljust och fräscht nu :) 

Många olika konstellationer fotades, haha. Högst upp är det mamma och hennes morbror med deras barnbarn. Nere till vänster är det min mormor med barnbarnsbarn och hennes bror med barnbarn. Sedan är det vi mammor med pöjkarna våra, hihi. 




 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0