dags för ett läkarbesök...

Imorse var mamman trött... Trots att Edwin sov hyffsat bra utan grin och skrik. Men istället är det mina hjärnspöken som gör att inte jag kan somna på nätterna. Det är så hemskt... Men jag har börjat få någon slags ångest. Jag vill inte somna, för jag vet att jag kommer vara trött och orkeslös dagen därpå. Jag vet vad som väntar... En ledsen bebis som inte ens mamman kan trösta. Timmar av gnäll, grin och skrik. Och jag vet att jag då kommer må fruktansvärt och känna att jag bara vill lägga mig ner och grina jag också. Förstå vad fruktansvärt hemskt att känna att man inte orkar med sitt eget barn! Jag mår illa bara jag tänker på det. Jag älskar ju mitt barn oändligt mycket. Jag vill alltid vara med honom! Men när det jobbiga tar över och hjärnspökena hälsar på är det inte roligt... Så vad skulle jag göra utan Mattias, Elias och alla underbara människor vi har runt omkring oss? Alla ni som peppar mig och hjälper till. Ni är ovärderliga för mig och Edwin! 

Min älskade mamma kom till undsättning imorse. Hon tog med Edwin på en promenad, och jag fick den djupaste sömnen jag haft på länge. Piggare mamma! Sedan kokade hon kaffe medan jag ammade Edwin. Är så glad att amningen fungerar utmärkt nu, så jag iallafall kan känna att jag gör nånting rätt för min älskade bebis! 

I eftermiddags hade vi ett läkarbesök på bvc inbokat. Hon kollade på Edwins kropp och skrev ut kortisonsalva mot klådan. Vi skulle även fortsätta smörja med en salva som mamma köpte åt oss igår - Locobase repair. Och en ny kräm mot skorv tipsade hon om! Viktmässigt är det felfritt. Han växer så det knakar, jag måste ha väldigt fet mjölk?! Han väger redan 5,8 kilo, storkillen våran! Skönt att veta det, och att inget annat verkar vara fel. Dessutom ska jag få gå till en dietist och lära mig att äta korrekt kost. Helt mjölkfritt. Så med nya salvor och helt mjölkfri mat hoppas vi att Edwin ska få må bra snart. 

Nu är vi hemma. Elias och Mattias hade gjort middag, och nu är dom på affären och handlar tårtingredienser till helgens 3 årskalas! En stollig storkille som ska göra egen godistårta, hihi. 

Edwin sover i babysittern. Den är guld värd! Med fullt liggläge sover han riktigt bra i den. Och vaknar han till så gungar han sig själv till sömns igen. Super! Vi har smörjt in med den nya skorvsalvan, så om någon timme ska det kammas ut och sedan blir det en bad. På med Mildison och Locobase repair på kroppen - sen hoppas vi han sover gott. Mammas fina prins. 

Jag har slängt in en tvätt nu. Har fått så fina kläder till barnen dom senaste dagarna som ska tvättas, och med en kräkbebis, dagiskläder och herrns jobbkläder blir tvättkorgen fort full ;) 


Bästa mormorn köpte fina kläder till Edwin efter att vi varit hos doktorn. Tack för sällskapet <3


Kommentarer
mamma

<3

2014-01-08 @ 21:57:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0