vilka skidtjejer vi har...

Lördagen inleddes med soffmys för mig och lilleman. Vid 8-tiden ville han gå upp och jag kan verkligen inte klaga! Han sover nästan alltid mellan 20-08 med ungefär 3-4 amningar, så nu för tiden brukar jag känna mig pigg när han vill kliva upp. Underbart. Pappan i familjen tog sovmorgon, men när han kom upp blev det kaffe och gomackor framför teven. 

Edwin brukar bli trött igen efter 1-2 timmar på mornarna, så vid 10-tiden tog jag en promenad med honom så han fick sova i vagnen. Men 7 av 10 gånger så spärrar han upp ögonen så fort jag svänger in på vägen mot dörren. Har han en inbyggd gps?! Han stirrar och verkar hur pigg som helst. Ungen blinkar inte ens... Alldeles som att han vet att vi är hemma och att jag ska gå in utan honom. Men mamman gav sig inte.  En powernap på 20 minuter är på tok för lite, så i nästan en halvtimme stog jag ute och vaggade vagnen fram och tillbaka. Det funkade i tio minuter, sedan hörde vi hur han låg och gnydde igen. Suck. Då tog pappan ytterligare en sväng med vagnen, sedan sov han en stund utanför dörren. Alltid något... 

Medan han sov tittade vi på damernas skidstaffet. Wow, en guldmedalj. Jag kan ärligt säga att jag grät när Kalla gick i mål. Jag är väldigt blödig, och just sportframgångar kan få mig att gråta floder av lycka! Ja, tänk när Brynäs tog vm-guld. Hihi. 

Efter den underbara stafetten packade vi in oss i bilen och åkte till Edwins farmor och farfar i Bobygda. Där blev vi bjudna på god köttfärssås till sen lunch. Och som alltid köper svärmor en stor cola till mig, hehe. Hon känner mig för väl. Hon hade även köpt mjölkfri glass till efterrätt. Mmmums, jag har inte ätit glass på snart tre månader! 

Vi myste i soffan och gosade med Edwin. Hans gammelfaster var också där, han fick en liten peng av henne som vi skulle köpa något fint för. Tror vi ska köpa en lite tunnare overall till våren faktiskt, perfekt. Ska nog kika på Åhléns, har både en 50:- check och rabattkuponger där, så det kanske blir något mer fint också! 

Runt 17-tiden började Edwin bli trött, så vi packade in oss i bilen och åkte hemåt i snöovädret. Hua! 

När vi kom hem blev det ett mysigt bad. Först tvättade jag håret och duschade av mig, sedan fick Edwin hoppa ner och bada med mamsen. Uppskattat! Han tyckte det var roligt att sitta i mitt knä och sprattla med benen. Goplupp. 

Sedan blev det soffmys med en ren och len pyjamaskille. Finns det något gosigare? Men han var trött ikväll, våran lilla Edwin. Redan vid 19-tiden ville han sova. Så vi la oss och liggammade och vid 19:30 sov min prins. Dock vaknar han som vanligt till några gånger, så jag ligger fortfarande kvar och är beredd med tutten tills han sover på riktigt. 

Snart ska jag och herrn ha lite lördagsmys. Göra varma mackor och poppa popcorn. Planerar en kväll i soffan med tända ljus och bra tv. Men allt för sent blir det inte. Det är en dag imorgon också... En bra OS-dag med massa skidåkning! Alpint, längdåkning och skidskytte. Dessutom kommer en efterlängtad storebror hem :) 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0