underbaraste skrattet...

Är det torsdag redan? Ja herregud. Här gjorde vi morgon klockan 07:30 och den här morgonen var mamman mycket piggare. Tror Edwin bara åt en gång inatt. Ja det är oftast lite luddiga minnen, hehe. 

Morgonen var lugn. Frukost, kaffe, tv och mys. Edwin höll bara ut i drygt en timme, sedan ville han sova. 

När han vaknade igen kom min mormor och kusin Fridis hit, himla trevligt. Jag passade på att vika tvätt och bädda rent i sängen, det gäller att passa på! Mormor åkte iväg till frisören, så vi andra hade soffmys med lillkille som bara vill "stå" hela tiden nu. Storbebis! 

När mormor kom tillbaka hade Edwin precis somnat ute i vagnen, så vi passade på att fika. Mmm! Sedan klädde vi också på oss och gick ut i det burriga vädret. Vi gick en sväng till Röda Korset. Lyckades även idag fylla en kasse med kläder till barnen för bara 20 kronor! Helt galet egentligen. Elias fick två snygga shorts till sommaren och en luvjacka med spindelmannen. Edwin fick en body och byxor. Även en t-shirt med "morfar är min bästis" men den var typ i storebrors storlek. Kunde inte motstå den ändå, haha. Faktiskt så fick även mamman två tröjor, kanon! Mycket fint för två guldtior... 

Vi var ute bra länge och promenerade. Min duktiga bebis slog på stort och sov två timmar i vagnen, tjoho. 

På eftermiddagen blev vi själva, lilleman och jag. Men bara en stund. Min kusin Tom kom hit en sväng. Perfekt, då kunde jag laga mat i lugn och ro. En kort stund efter det kom även pappan i familjen hem med tre proppfulla kassar från Ica maxi. Skönt med uppfyllt kylskåp, frys och skåp! 

Edwin var på gladhumör och satt nöjd i babysittern medan vi åt mat. En vardagsklassiker - spagetti och köttfärssås. Men ack så gott. 

Efter maten fick lilleman också äta lite, sen somnade han en stund igen. Då turades mamma och pappa om att bada. Gud så skönt! Sedan hade jag och Edwin kvällsmys i sängen medan pappan diskade undan. Jag upptäckte att han var superkillig under armarna, hihi. Han skrattade hysteriskt, det vackraste skrattet jag har hört. Mammahjärtat slog volter! Det blev även en gympapass, han vände sig från rygg till mage hela tiden och blev tokig när det gick trögt. Hihi. 

Klockan 19 påbörjade jag nattningen av Edwin. Men allt börjar bli bökigt nu. Han är så medveten om allt... Vartenda ljud, ljus eller rörelse får honom att vrida huvudet som en uggla. Ibland är det omöjligt att amma honom bland folk! Allt annat än maten blir intressant. Han tror att han kan vrida huvudet ett helt varv, toker. 

Snart ska jag smyga upp från min bebis och titta på tv med Mattias. Tända ljus och lite gott kvällsfika. Härligt! Sen blir det tack och godnatt :) 










Kommentarer
Carro

Hur fungerar röda korset? Kan man lämna in saker där?

2014-02-27 @ 21:12:58
URL: http://carroskottar.blogg.se
Sara

Ja man kan skänka saker dit! Man får alltså inga pengar för det som säljs, bara välgörenhet liksom. Men trots det finns det alltid mycket fint! Det finns hopp om mänskligheten, haha ;)

2014-02-27 @ 21:15:15
Carro

Åh fy, jag har massor med grejer och ska vi flytta så behöver jag rensa ur ännu mera!! Kanske ska köra dit lite :)

2014-02-28 @ 08:01:57
URL: http://carroskottar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0