och så kom helgen igen...

Fredagen inleddes fint med en sovmorgon! Tack min lilla bästis-bebis som låg i sängen från 19:00 till 08:30, sånt tycker en trött mamma om. 

Vi startade dagen lite lugnt med frukost, kaffe, tv, mys och lek. Pappan var på jobbet som vanligt. Både jag och Edwin blev ganska snabbt uttråkade här hemma... Vad ska vi hitta på? Jag kom med ett förslag om att åka till stan och shoppa lite nya roligare leksaker. Edwin nappade på en gång! Så vi gjorde oss redo och åkte. 

Vi besökte bara Dollar och Leksaksaffären där bredvid, men det räckte för att få med oss lite nytt hem! Nödvändigheter och en ny duk till mamman. Edwin fick en bitleksak, en aktivitetsskallra och massa färgglada "ringar" som man kan länka ihop lite hur man vill. Satte några på bilstolen, några på babysittern och några lösa. Dom är nämligen hemskt goda att tussa på också! Jag köpte lite till storebror också. Han märker ju på en gång om Edwin har fått något nytt, så för husfridens skull köpte jag fyra StarWars-gubbar till honom. Han med sina småfigurer, hihi. 

Medan vi var i stan passade vi på att hälsa på min kusin Frida också. Jag har inte varit i deras nya lägenhet än! Supermysig. Edwin fick mat och lekte lite med nya grejerna, sedan följde vi med Frida till hennes jobb. Lilleman sov och jag passade på att äta lunch där! 

När vi kom hem till Forsa igen vaknade Edwin och var på goshumör. Min moster kom också förbi och gosade lite! 

Sedan rullade eftermiddagen på... Vi busade, lekte, sov en stund och ammade. Inget annorlunda med andra ord. Vid 4-tiden fick vi besök igen! Det var Carina och lillens farmor som tittade in. Trevligt! Jag fick fina tulpaner av Carina och Edwin fick en body och en snygg jacka av sin farmor, tusen tack. Det blev fika och bebismys enda tills pappsen kom hem från jobbet. 

När Edwin skulle sova sin sista powernap för dagen så tog lilla familjen en promenad. Riktigt ruggigt ute, men så skönt med friskluft. En hel timme var vi ute! Fast lilleman sov bara halva tiden, sedan ville han sitta upp i vagnen och titta runt. Intressant! 

När vi kom hem var vi vrålhungriga och tog till en nödlösning... Korv med bröd. På en fredag. Hahaha. Men så kan det vara ibland. Vi blev mätta och det är huvudsaken! 

Lilleman lekte i babysitter ganska länge, tror han gillade dom nya grejerna! Jag hängde en tvätt och sedan började vi titta på Brynäsmatchen på teven. Edwin höll ut enda till 20-tiden. Sedan blev det en enkel nattning av honom. Jag ligger fortfarande kvar, men jag tror att han sover rätt djupt nu. 

Kvällen blir lugn. Jag ska färga hårer nu snart, sedan blir det tv och tända ljus. Vi får se hur länge två trötta föräldrar orkar vara vaken en fredagkväll :) 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0