nya soffan är på plats...

Lördagen började på bästa sätt... Klockan ringde vid 8-tiden, och drygt en timme senare hade vi sålt våra soffor och hade ett tomt vardagsrum! Yiiiha. Storebror tyckte det var helknäppt att någon bara kom och tog våra soffor sådär. Vart ska vi nu sitta? Men efter alla morgonbestyr skulle Elias få följa med Mattias och min pappa till stan för att hämta den nya soffan! Äntligen. 

Under tiden dom var i stan så passade jag på att dammsuga medan Edwin var nöjd i babysittern. Vek även lite tvätt och vilade en sväng med lilleman. 

När grabbarna kom hem blev det soffmontering och ommöblering. Vi hade tänk ha soffan framför fönstret (typ som dom gamla sofforna stog) men det blev inte alls bra... Så vi ställde den med långsidan mot väggen och tvåsits-delen utåt i rummet. Det blev faktiskt rätt bra. En liten mysig soffhörna! Och lite andra ytor i rummet. Kul med förändring! Soffan är bland det skönaste jag suttit i så vi är väldigt nöjda med köpet. Tipptopp! 

Efter lite fix och lunch var det dags för Mattias och Elias att åka till hans farmor och farfar i Bobygda. Dom ska sova där inatt, och Elias längtade verkligen! 

Själv försökte jag få Edwin att somna, men det var minst sagt omöjligt. Han har verkligen inte varit sig själv idag, lillpluppen. Det enda han sov mellan klockan 8 imorse och klockan 15 på eftermiddagen var max en halvtimme, utspritt på tre powernaps. På tok för lite... Men han kunde verkligen inte komma till ro. Så efter ett tag fick jag nog och klädde på honom och åkte till min mamma och pappa. Han somnade på en gång i bilen. Dock bara i 20 minuter, men ändå. 

Vi är fortfarande här och myser. Har blivit bjuden på en god köttgryta, fika, godis och soffmys. Tittat på OS-skidskytte och ska snart kika på Brynäs. Edwin har inte lyckats sova just nånting här heller. Han verkar ha feber och ont i kroppen. Varm och ledsen. Mammas hjärta... Nu har han fått alvedon och har lyckats somna i mormors famn. Hoppas han kan slappna av i mer än 5-10 minuter! 

När jag tänker efter så sov han väldigt oroligt inatt också. Vaknade mer än vabligt och gnällde lite, men jag var så trött så jag iprincip matade honom i sömnen. Hoppas att den här natten blir bättre och att han får sova bort det eländiga. För nått är det som inte är som det ska med mammas lillhjärta... 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0