en zzzzzzombie-mamma...

Inatt har jag sovit dåligt... Men jag hade så mycket överenergi igårkväll, så jag satt och knåpade ihop en fotobok som jag beställde hem. Fin blev den, och sent vart det. Suck. Men jag hoppas det är värt det när fotoboken dimper ner i postlådan! En bok till Elias - hans tre första år. Fina bilder från födseln, tre födelsedagar, tre julaftnar, roliga somnarminnen och fram tills idag när han blivit storebror. Många sidor blev det, men med 100 kr rabatt så kan man ju passa på. Om tre år hoppas jag att jag beställer en lika fin bok till Edwin. Kul att ha utöver "mitt första år-böckerna" som mest innehåller text. Och kul med lite variation till vanliga fotoalbum! 

Jag sov alltså på tok för lite inatt, och när Edwin ville göra morgon vid 8-tiden hade jag rejäla påsar under ögonen... Men när han flinar med hela ansiktet mot mig och kvittrar glatt så går det inte att stå emot. Älskade unge! 

Vi gick upp och hade vår vanliga morgonprocedur. Bebis på golvet framför teven och mamman med kaffekoppen i soffan. Sedan fick jag ett sms från min mormor som ville komma hit. Gärna! 

Edwin blev superlycklig när hon kom. Han pratade och skrattade som bara den! Men efter ett litet tag tog tröttheten över. Dags för dagens första powernap... Vi klädde på oss och gick en promenad med vagnen. 

Passade på att handla på Ica och besöka Röda Korset. Köpte blommor på Ica och fyndade fyra nya krukor för 25 kronor tillsammans på RK! En rund vit kruka, två vita fyrkantiga och en i zink. Så fina! Köpte även en sjukt fin klänning till mig för en tjugolapp, som kanske blir en dopklänning. Ja, vi läre ju ta tag i dop-planeringen snart. 

När vi kom hem igen fortsatte Edwin att sova i vagnen ute. Jag och mormor drack kaffe, pratade, donade och lyssnade på fina dopsånger. Ah, blir alldeles tårögd av alla fina texter. Har en önskan att två speciella personer ska spela/sjunga en låt till Edwin och att en speciell person ska fotografera hela cermonin, hihihihi. Jag har även en önskan om gudmor till Edwin, en väldigt fin människa i hans liv. Men det frågar vi inte riktigt än. Det är en sak att önska sig, men personerna i fråga ska ju gå med på det också. Haha! 

Edwin sov nästan tre timmar ute i vagnen, allt som allt. Hur bra som helst, nöjd mamma. Sedan vaknade han och var hungrig, goseplutten. 

På eftermiddagen blev jag och lilleman ensamma igen. Vi myste, lekte i babysittern, kollade på teve och förberedde middagen. Mattias kom hem lite tidigare från jobbet idag, så vi kunde äta framför skidskyttet på teven. Potatis, fläskkorv och morötter. God vardagsmat! Tyvärr gick det inget vidare för Svenskarna, men det blir fler gånger. 

Nu har Mattias tagit med sig Edwin på en promenad. Själv har jag diskat undan och tagit plats i soffan. Så himla skönt med lite vila... 

När lilleman vaknar ska han få ta sig ett bad. Han har skorvsalva i håret som ska tvättas ur. Sedan blir det kvällsmys och en tidig sänggång! Imorgon vill vi vara pigga inför en träff med mammagruppen :) 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0