en tisdag i raketfart...

Tisdagen inleddes med en pigg bebis vid 7-tiden. Zzznark kände mamman... Men vi låg kvar i sängen en timme och myste, så lite piggnade jag på mig. Sedan blev det kaffe och frukost medan Edwin pratade med figurerna som visades på teven. Bra start!

Efter bara en timme blev min lilla bebis trött. La ner honom i innevagnen och startade dammsugaren. Han somnade direkt och jag kunde alltså jaga dammråttor i lugn och ro! Behövligt. Passade även på att vika lite tvätt, plocka ihop på Elias rum och städa badrummet. Så skönt att få lite gjort... Edwin vaknade lagom tills att jag skulle börja med disken. Men han fick snällt titta på, haha. Han tycker det är roligt att sitta upp i innevagnen, så det gick ju bra. 

Mitt på dagen så ville lilleman sova en stund igen. Så då passade jag på att fika lite och göra mig iordning. En träff med mammagruppen stod på schemat, så när Edwin vaknade var det dags att åka mot stan! 

En mysig träff med tjejerna. Edwin låg länge och tittade på Iris och Lo, han försökte verkligen prata och flörta lite med dom. Hihi. En av mammorna hade även bakat mjölkfria kokostoppar som hon hade med sig. Gulle! Några sköna timmar med kaffe, bebismys och pladder om sånt som bara vi mammor tycker är intressant. Bajs och kräks och sånt, hehe. 

På vägen hem somnade en trött bebis. Jag svängde då in på Röda Korset och kikade lite. Fyndade en underbar korg för 40 kronor! Jag älskar korgar och får aldrig nog... Perfekt för att förvara filtar, kuddar, leksaker och sånt där man inte vill ska synas. Den nya korgen får stå i hallen och gömma massa mössor, vantar, halsdukar och sånt som annars ligger utspritt i hallen. Toppen! 

När vi kom hem var Edwin på goshumör. Mamman gillar! Men när klockan närmade sig 17-tiden fick han roa sig själv framför teven ett tag. Jag förberedde maten och plockade ihop lite här hemma. Ytterligare en visning av lägenheten! När tanten hade varit här och kikat var det dags för middag... Mattias kom hem och vi åt sweetchilikyckling med broccoli och pasta. Gott! Edwin låg snällt och vädrade rumpan medan vi käkade. 

Sedan åkte pappan iväg och jobbade igen. Som han sliter! Men vi behöver verkligen varendra liten krona inför flytten... Så han gör det bra, karln min! 

Kvällen kom snabbt och det var dags att natta min lilla prins. Först busade vi lite i sängen, sedan tuttade han sig till sömns. Försökte även med nappen, men nej... Det blir nog en nappfri unge det här, haha. 

Nu har vi vuxna intagit soffan. Kvällsmys. Tända ljus och bra tv-program. Först Bygglov och sedan Trollkarlen från Glada Hudik, underbart. Det blir soffläge enda tills det är dags att förflytta lat-arslet till sängen istället :)




Ett underbart fynd. Får aldrig nog av stora korgar! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0