en sväng in till stan...

Imorse vaknade jag och tyckte att det kändes mystiskt. Hmm? För det första var klockan runt 9-tiden, vilket betyder att Edwin sov hela 13 timmar med några amningspauser. Hurra! För det andra så hörde jag ljud inifrån sovrummet... Killarna skulle ju på jobb och dagis? Men nej, dom blev hemma idag igen. Elias hade hostat mycket inatt och var väldigt slö imorse. 

Vi hade en lugn morgon med frukost, mys och påklädning. Sedan ringde Carro och undrade om vi skulle åka till stan. Elias ville så gärna följa med, så vi tog med oss båda barnen och åkte! 

Elias och Edwin skötte sig så bra på stan! Storebror gick snällt bredvid oss, och lillebror sov den mesta tiden. Jag hade sagt till Elias att han fick välja en sak för att han slutat med nappen. En rund vattenflaska med Angry Birds valde han, hihi. Ja, det var det enda vi köpte idag. Förutom nya tandborstar. Jag skulle gärna handla upp hela Newbies kollektion till pöjkarna, men då skulle vi få leva på vatten och bröd så länge att vi förmodligen inte ens skulle överleva... Inte värt'et med andra ord.

Innan vi åkte hem blev det ett besök på Dackås och Dollar. Vi fikade och hade det mysigt på mitt gamla jobb. Elias åt pannkaka och mumsade på en päronbiskvi som han valde själv. Sedan gick vi ner till bageriet och hälsade på tjejerna. Men lillebror bara sov, och storebror blev en liten blygis! 

När vi åkte hemmåt vaknade Edwin och var vrålhungrig. Synd att man inte kan köra och amma samtidigt... Tur der går rätt snabbt att åka hem från stan! 

Väl hemma blev det amning, mys och lek. Mattias lagade gomiddag! En perfekt älgbiff i ugnen, mmm... Gott. Edwin var nöjd i babysittern medan vi åt. Han har börjat få bättre kontroll på sina rörelser och tycker det är såå spännande att stoppa händer/saker i munnen! Gulleplutt.

Efter den goda middagen hängde jag en tvätt medan grabbarna gjorde sig redo. Dags för lägenhetsvisning! Det var en bra lägenhet, och jag gillade verkligen storleken på alla rum. Stort som vi behöver! Sen finns det ju minus såklart... Tapeterna och golven var sådär. Lite fuktskada i taket i badrummet. Och det första man möts av innanför ytterdörren är en lång smal stentrappa upp till själva hallen. Men det går ju sätta dit en grind där uppe för barnen. Fuktskadan ska åtgärdas och tapeter/golv går ju alltid att göra nytt. Så vi tackar väl ja och ser vad som händer. Är det meningen att vi ska ha den så får vi den. Annars finns det en annan mening för oss! 

Efter visningen gick vi hem och myste i soffan en stund. Sedan blev det bad för hela familjen. Uppskattat av alla utom lillebror... Edwin och jag började bada, men det gick fort eftersom han började gallskrika efter ett tag. Sedan var det pappa och storebrors tur. Ett långbad. Rena, fina, mjuka och lena! 

Dags att natta barn... Elias somnade fortast (utan napp igen!) medan lillebror var grinig och hade svårt att komma till ro. Tillslut så somnade han också, och vuxentiden i soffan börjar. Nästsista kvällen i dessa soffor! Vi får nämligen hämta den nya soffan på Lördag, och i samma veva blir vi av med dom gamla. Åh vad jag längtar! 





My lovely boys, hihihihi... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0