en skön övernattning...

Ett skönt dygn hos Edwins mormor och morfar har vi haft, medan den andra halvan av familjen sov hos barnens farmor och farfar. 

Vi har haft det så mysigt. Igårkväll fick Edwin bada innan jag nattade honom. Medans så dukades det fram chips och godis i vardagsrummet. Så när lilleman hade somnat blev det lördagsmys framför teven med mamma och pappa. Underbart! Sedan kröp jag och mamma ner på varsin sida av Edwin, pappa fick snällt sova nere i källarn! 

Imorse när lilleman vaknade var jag trött. Han ville äta mer än vanligt inatt, och det kändes som att vi inte gjorde annat än att amma? Tur att Edwins mormor och morfar smög ut med honom och lät mig sova en stund till, guld värt. När jag sedan kom upp hade herrarnas 5-mil precis börjar på teven. Och på bordet stod det nybryggt kaffe och två goda räkmackor till mig! Vilken himla lyx. En bra start på dagen, trots att det inte blev några medaljer... 

Resten av dagen har varit lugn, precis som en söndag ska vara. Edwin sov i vagnen ute ett tag. Sedan fick han prova att sitta i storebrors vagn när vi gick och hälsade på min farmor och farfar. Storkillen! Där blev det soffmys och fika, dom blev så glada över att få gosa med barnbarnsbarnet. Men tillslut orkade inte Edwin mer, och somnade innan jag ens hunnit klä på honom. Dags att promenera hem och ladda för hockeyfinalen! 

Edwin sov, vi andra åt korv med bröd och Sverige förlorade mot Kanada... Nåja, det har varit ett fantastiskt OS ändå. Så himla tråkigt att det är slut, vad ska jag och Edwin göra på dagarna nu då?! 

Eftermiddagen kom. Innan jag och Edwin åkte hem blev jag bjuden på ytterligare en god middag, lax. Mamma hade även köpt en ny mössa till Edwin och långkallingar till Elias. Efter maten så tackade vi bästa mormor och morfar för ett mysigt dygn. Ni är bäst! 

När vi kom hem hade den andra delen av familjen också precis anlänt. Mattias och Elias hade haft det bra i Bobygda dom också. Edwin somnade en stund i innevagnen så jag kunde leka lite med storebror som satt i badet. Pappsen lagade middag som han och Elias skulle äta sen. Det blev fisk för dom också! 

När Elias var nybadad och precis hade ätit mat så kom hans mamma och hämtade honom. Jösses vad en vecka går fort... Och alltid blir det lika tomt så fort han har åkt. Men snart ses vi igen! 

När dom hade åkt slängde jag in en tvätt och tog en snabb dusch. Sedan var det dags att natta en liten Edwin som inte alls ville sova. Han övade på att vända sig från rygg till mage och ville göra allt annat än att slappna av. Unge! Men tillslut föll ögonen ihop och hade somnade efter drygt en timmes försök. Jag ligger kvar bredvid än, men snart ska jag smyga upp och hänga tvätten. 

Kvällen blir lugn. Soffmys med tv och sambo. Kanske lite kvällsfika också innan vi tackar för den här veckan och laddar för en ny :)








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0