en lugn skön söndag...

En lugn och skön söndag har vi haft i detta hem. Vi gjorde morgon vid 8-tiden och började väldigt lugnt... Kaffe och frukost framför OS. Edwin startade dagen i babysittern som vanligt, vi alla väntade på att herrarnas skidstafett skulle börja! Eller ja, lilleman fick lägga sig i vagnen ute och sova alldeles innan det började. 

En lugn stund med kaffe och skidor på teven tänkte vi vuxna... Men tror ni att våran bebis ville sova? Nej, fick gå ut ett antal gånger och vagga honom till sömns. Sova 10 minuter, vara vaken i 10 minuter. Om och om igen! Men en timmes sömn fick han väl ihop iallafall, sedan gav vi upp och han fick komma in och mysa med oss i soffan. 

Han fick alltså vara med och se när våra underbara skidherrar fixade hem ytterligare ett guld till Sverige! Jäklarns vilket skidlandslag vi har, helt galet. Jag vill inte inte inte inte att OS ska ta slut nångång... 

Efter lite sopplunch blev Edwin trött igen, men kunde inte somna. Klädde på honom och åkte hem till mina föräldrar, så han fick sova en skuss i bilen. Alltid något. 

Vi hängde i soffan och blev bjudna på god mat. Bortskämd och tacksam! Vi försökte sedan få Edwin att somna, men oj vad arg han blev. Inte ville han sova inte... Han ville vara vaken och titta på tv och leka i babygymmet som finns där. Ja, om man sover så kan man ju missa något viktigt som händer! Pluppunge. 

När klockan närmade sig 18-tiden åkte vi hemåt. En kvarts powernap i bilstolen blev det för lilleman. Mattias åkte och hämtade storebror i Strömsbruk, och Edwin kämpade och höll sig vaken här hemma så han fick träffa brorsan! Ett kärt återseende. Elias är så go med pussar och kramar, bästa storebrorsan i världen. 

Elias hade ett paket som väntade i postlådan hans. Ett set med "gör dina egna studsbollar" som han verkligen blev glad för! Fick massor av pussar och kramar. Sedan sa han att han "hade väntat på oss" och jag tror att han menade längtat, hihi. Goa unge, vi har ju längtat efter dig också! 

Medan jag nattade Edwin började Mattias och Elias att pyssla i köket. Två studsbollar fick han göra ikväll innan läggdags! 

Jag ligger fortfarande i sängen och väntar tills Edwin gått in i djupsömn. Mattias har gjort Elias natteklar och håller på att lägga honom i hans rum. Hoppas han kan somna där, storkillen.

Imorgon är det vardag och dags för jobb/dagis för storgrabbarna. Längesedan han var där nu! Jag och Edwin ska bara mysa här hemma. Tvätta och dona. Fram mot eftermiddagen ska vi åka till stan och möta upp resten av familjen. Vi ska nämligen på tacoskalas! Min mormor fyller år och har bjudit oss alla på mat, så det ska bli himla mysigt. En bra start på en ny vecka! 

Nu ska jag smyga upp snart och hinna med lite soffhäng och kvällsfika innan det är dags att göra natt. En bra vecka lider mot sitt slut... Det bästa var helt klart att vi fick lägenheten! Längtar så oerhört mycket efter flytten nu :) 





Familjen är nu komplett och jag älskar det... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0