en liten tur till ljusdal...

Inatt sov Edwin jättebra. Bara han och jag i sängen, så mysigt. Vid 9-tiden gick vi upp och myste i soffan. Edwin fick vädra rumpan framför teven medan jag drack det där goda morgonkaffet och åt frukost. 

När det var dags för herrarnas skidåkning somnade lilleman på min mage i soffan. Hoppas Edwin är lika glad som mig för att OS har börjat, och att han har samma planer på myyycket soffhäng i två veckor framöver! Det var otroligt roligt att följa skidorna idag, så himla bra. Edwin vaknade lagom tills att Hellner gick i mål som två, hipp hurra. 

Sedan klädde vi på oss och gick ut till bilen. Mot Ljusdal. Mamma och pappa skulle också åka dit, men dom skulle hämta upp Mattias och Frida i Delsbo först så vi måsta ta två bilar. Ja, vi skulle alltså hälsa på Edwins morbror och Frida idag! 

Jag och lilleman åkte lite tidigare så vi kunde besöka Dollar en sväng. Älskar Dollar i Ljusdal, så stort och välfyllt motför i Hudik. Det blev lite nödvändighetsköp och lite roligt. Bland annat en fin tavla till hallen som faktiskt har stått på min önskelista ett tag. Idag fann jag den för 40 kronor! Även en fin trämobil till Edwin som ska sitta på hans framtida spjälsäng. Vi har en "arm" som man kan fästa på sängen sedan tidigare. Finfint. 

Hos Mattias och Frida blev det fika och mys. Kul att träffas! Edwin var på bra humör nästan hela tiden och bjöd på många leenden. Gosplupp! 

På vägen hem somnade han i bilen igen och jag trodde att vi skulle få en utvilad och glad bebis när vi kom hem. Men det fick vi inte, nej. Han var gnällig och ledsen mest hela tiden. Vad är det som är fel, lilla hjärtat? Elias hade åkt hem till sin mamma redan när vi kom hem, så nu får jag inte träffa honom förens om en vecka! Vet att det kommer byggas upp en abstinens... 

Mattias beställde hem mat från pizzerian. Kebab till honom och västkustsallad till mig, mmmums! Edwin låg faktiskt på fällen och var nöjd medans. Tack för det! 

Nu är det kvällsmys i nya soffan. Fast vi får turas om att sitta typ, vår lilla minichef tycker inte att det är så värst roligt att hänga i soffan. Grin och skrik! Det enda som duger är att man ska gå runt runt med honom. Tror jag ska sätta på mig en stegräknare någon dag, hehe. 

Veckan börjar lida mot sitt slut och vi har haft många mysiga dagar med storebror som varit hemma. Men nu laddar vi om och hoppas att kommande vecka blir minst lika bra :) 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0