en härlig lördag...

Imorse tyckte barnen att det var morgon strax innan 7 igen, zZzzZzZZz! Okej, det är ju inte jättetidigt... Men betydligt tidigare än vad vi är vana vid att dom vaknar. Tur att vi har glada och mysiga ungar sådär direkt på morgonen. Vi myste ett tag i sängen innan det blev frukost och soffhäng. 

Sedan rullade förmiddagen på bara. Elias lekte som vanligt att det var kalas. Men idag var det tydligen han själv som fyllde år. Han slog prestenter (sina leksaker) i fryspåsar och öppnade dom. "Åh, en holokopper (helikopter) som jag älsker!" Hihihi, gulliga unge.  

Mattias och Elias tog sedan en promenad med pulkan till affären. Samtidigt så somnade Edwin i innevagnen så jag fick en lugn stund för mig själv i soffan. Ljuvligt! Tittade på damernas skidåkning och hade det bra, trots att det inte gick så bra för Kalla... 

När storgrabbarna kom in blev det lunch, följt av disk och tvättvikning. Sedan laddade vi om och klädde på oss för en promenad till hockeyrinken!

Elias ville först inte åka skridskor, men när vi kom dit ville han prova. Så det gjorde han. I två minuter, hihi. Han var lite feg och vågade liksom inte åka riktigt. Svårt! Dessutom var isen rätt dålig... Han grinade och ville inte åka mer, men ändå var det jätteroligt tyckte han efteråt. Haha! Vi promenerade till kiosken och köpte fika istället. 

När vi kom hem började vi packa våra övernattningsväskor. Vi ska nämligen sova borta inatt... Mattias och Elias åkte till hans farmor och farfar medan jag och Edwin åkte till hans mormor och morfar. Ska bli så mysigt och skönt att sova här en natt. Och Elias hade saknat sin farmor och farfar, så dom har nog det bra där! 

Nu har vi nyss ätit en god middag här. Mammas revbensspjäll, mmm. Snart ska Edwin få sig ett bad innan jag ska natta honom. Sedan blir det godis, chips och soffmys framför teven med mina kära föräldrar! Fin helg :) 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0