en bra loppistorsdag...

Imorse var jag och min lilla bebis trött... Han ville äta ovanligt många gånger inatt. Vi märkte knappt att storebror och pappa åkte till dagis, hihi. 

Klockan 08:30 klev vi upp och startade dagen. Frukost och tv-tittande i vanlig ordning. Det blev en lugn morgon, enda tills det var dags att åka till stan. Ett bvc-besök stod på schemat... 

Våran stora älsklingskille väger nu 6,8 kg och är hela 64 cm lång. Inte konstigt att vi redan är och nosar på storlek 68 i kläder! Jösses amalia vad tiden går fort. 

Innan vi åkte hemåt så tog vi en runda inne på Åhléns också. Edwin var vaken hela tiden, men han verkar gilla att sitta i "bilstolsvagnen" så han kan titta på allt roligt han också! En nöjd bebis som sedan somna lagom tills att vi skulle betala. Ja vi fyndade en del roligt... Edwin fick en gosig vårjacka, tre par strumpor, en bithand och en skallra för pengarna han fick av sin gammelfaster! Till Elias köpte jag ett par lejontofflor med hård sula som han kan ha på dagis om han vill. 

Det blev även en sväng in till Röda Korset på vägen hem. Bra fynd till storebror! En vårjacka, grå mysbyxor, mjukisjeans och en snygg uggletröja. Allt för 50 kronor! Köpte även en fin ljuslykta som jag verkligen blev tokkär i för en tjugolapp. Bra loppisdag! 

Väl hemma igen blev det OS-mys i soffan. Edwin var lite småarg idag också, men han verkar vara lite dålig i magen så då får man ju vara arg om man vill. Sex bajsblöjor på en dag är inte likt honom... Lillgubben. 

På eftermiddag ringde det ett par som hade fått visning på vår lägenhet. Så dom kom hit och kikade på en gång. Kul, hoppas det kommer fler och att dom som får den vill flytta in 1 maj istället för 1 juni. Ja, vi vill gärna slippa dubbla hyror! 

När dom hade åkte hem igen började jag med maten. Hemmagjord pizza! Storgrabbarna gör nämligen helg redan idag, det är planeringsdag på Elias dagis imorgon. Det var en trött storebror som kom hem, han sov en stund medan vi vuxna åt mat. 

Edwin blev rejält övertrött sen, så Mattias tog en promenad med honom. Elias och jag hade lite mystid i soffan. Han åt sin pizza och ville sedan prova allt nytt han fått. "Snygga kläder, coola tofflor"... Goplupp. Men han blev rätt avundsjuk på att Edwin hade fått en bitring och en skallra. Så jag fick leta fram hans gamla bebissaker och ta fram hans bitring och hans gamla skallra. Nöjd storebror. Lika ska det vara! "Men Evins skallra kan va på mitt rum åsså kanske?" Haha. 

När Mattias kom hem tog han hand om disken medan jag lekte med barnen på Elias rum. Fast Edwin tyckte inte det var så roligt... Tappade upp ett bad åt storebror istället, då brukar Edwin ligga naken på skötbordet och titta på honom. Nöjd lillebror och ren fin storebror! 

Sedan blev det hopp i säng för Edwin, en trött liten kille som har sovit dåligt idag. Elias hoppade i pyjamasen och myste/lekte med pappa i soffan. Jag ligger fortfarande bredvid Edwin, men ska snart gå upp till dom andra. 

Imorgon är som sagt hela familjen hemma. Mattias och Elias ska ha en mysdag i stan. Gå till leksaksaffären och sedan på bio! En sprallig kille som ska få se på Lego-filmen som han har pratat massor om, hihi. Edwin och jag får väl OS-mysa här hemma medans :) 










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0