alla hjärtans dag...

Fredag och alla hjärtans dag! Här hemma gjorde vi morgon när pappan pussade oss hejdå och åkte till jobbet. Eller okej, vi låg och myste/slumrade i sängen i ytterligare en timme innan vi klev upp. Ljuvligt. 

Edwin startade som vanligt dagen i babysittern medan jag drack kaffe och åt frukost. Passade även på att slänga in en tvätt och marinera kött till kvällens middag. Sedan vart det soffmys delux med min pratglada bebis. Även Carro kom och gjorde oss sällskap! 

Klockan 10 började Edwin bli trött och det var dags för en powernap! Det blev en kort tur med vagnen... Men så fort vi kom hem igen så slog han upp ögonen. Unge! Lyckades dock få honom att somna om lagom tills herrarnas skidåkning började. Och oj vilka insatser! Två ädla medaljer, wiho. 

Lillens farmor kom en sväng och hälsade på också. Med sig hade hon fina kläder till Edwin! Tack och bock. Vi drack kaffe och myste i soffan bara. 

Innan jag och Edwin blev själva igen så passade jag på att hänga tvätten. Sedan slumrade Edwin till i babysittern när hockeyn på teven började, heja Sverige! Då fick mamman lite skön vila i soffan. Men 20 minuter tyckte Edwin var tillräckligt... Tur att han var myssugen när han vaknade! 

Mattias kom hem tidigt från jobbet, med en bukett tulpaner, en fin ros och en lott. Han kom visst ihåg vad det var för en dag! Tack älsklingshjärtat. Själv fick han en chokladask, lotter, cola zero (som han hatar) och en femhundring (som var hans egna) hahaha. Tur att det är pussarna och kramarna som är viktigast! 

Vi lagade god middag sen som vi dock fick avnjuta i omgångar. Edwin ville ha sin del av kärlek såhär på alla hjärtans dag han också ju. Dagen till ära blev det sweetchili och bbq-marinerad fläskfilé med champinjoner och sås som vi blandade med en god pasta. Mmm! Istället för vin blev det bubbelvatten, och det var minst lika gott. Typ. Men jag är inte bitter! 

Efter middagen kom mina föräldrar hit med godishjärtan. Puss! Vi drack kaffe och myste i soffan. Lilleman blev som vanligt glad över att få se sin mormor och morfar! Även Peter kom hit och hängde med oss. 

Fram mot kvällen blev Edwin övertrött och grinig. Ja min lilla bebis, så blir det när man bara sover småsnuttar på eftermiddagarna... Nattningen tog ganska lång tid ikväll, han stortjöt och åt omvartannat. Men tillslut så slappnade lillkroppen av och han kom till ro. Jag ligger kvar i sängen ännu och väntar på att han ska vakna till. Ja, han brukar göra det 1-3 gånger ganska snabbt innan han sover på riktigt.

Sen ska jag nog gå upp till köket och vara social med Mattias och Peter. Tror vi skulle spela lite poker. Men mamman orkar inte hur länge som helst... Längtar redan tills det är dags att krypa ner bredvid lillhjärtat igen. Jag kanske ska strunta i att gå upp nu och ligga kvar? Hihi. Nej, en liten stund ska jag nog orka med. Det är ju trots allt fredag :) 

Puss till alla underbara människor jag har i mitt liv. Ni är alla oerhört viktiga och jag älskar er så mycket! Speciellt många pussar till männen i mitt liv - Mattias, Elias och Edwin. Utan er är jag ingenting! <3









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0