nu är det juuuul... 🎄

Måndag, och julveckan är igång! Här hemma gjorde vi morgon vid 08-tiden. Edwin sov sisådär inatt med, men han var iallafall mycket piggare än igår! 

Vi gick allihopa upp till Elias säng, trängde ner oss allihopa och bara myste en stund. Elias öppnade paketfrån kalendren också, ett nytt memoryspel var det idag. Sedan ville småpojkarna ner på golvet och leka! 

Jag gick in till köket och förberedde lite frukost. Kokade kaffe och tände ljus, mysmorgon! ✨

Sedan försvann förmiddagen i lek, bus, plock och disk. Elias och jag gjorde oss redo för att lämna hemmet vid 11-tiden. Jag skulle ju jobba, och Elias skulle få spendera sin eftermiddag hos mina föräldrar. Leka, mysa och äta våfflor! Mattias och Edwin stannade här hemma. 

Elias vinkade glatt hejdå till mig, och jag fortsatte mot stan... Åkte till A&H innan jag började. Fylla upp snusförrådet inför jul, lite annat blev det såklart med. 

När jag kom till jobbet var det kaos där! Fick börja tidigare. Tänkte att det skulle bli en superjobbig dag, men det dog ut ganska fort... Visst hade vi mycket, men allt rullade på bra! Och vipps var klockan 18:00 och vi kunde börja stänga. 

Innan jag åkte hemåt svängde jag in på Ica Håsta för att handla lite som behövdes här. Sedan hämtade jag Elias på Norrvägen. Han hade haft en toppendag! Varit ute i snön på drakjakt bland annat, haha. 

Väl hemma i lägenheten möttes vi av en glad lillebror. Och det luktade riktigt gott från köket.... Mattias hade gjort en supergod älgstek som vi mumsade på! 👌

Efter den sena middagen diskade jag undan medan grabbarna lekte. Sedan var det hopp i säng, klockan var ju förtusan 20:00 fast det kändes som eftermiddag... Tandborstning och godnatt. Båda skatterna somnade runt 20:30-tiden så vi håller tummarna för en liten sovmorgon imorgon! 🙊

Efter en dusch har jag nu sjunkit ner i soffan. Ah... Nu är det julledigt för hela familjen! Jag ska jobba ett pass den 2/1, men annars är vi nog alla lediga till den 12/1. Lyx! 👌

Just nu är ljusen tända och vi kikar på en film. Ska slå in dom sista julklapparna som Mattias fixat, så kanske lite julkänsla infinner sig! Annars så kanske den kommer imorgon då det vankas uppesittarkväll? 🎅






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0