sjuk- och tröttstuga...

Skärtorsdag och sjukstuga... Jag har blivit dunderförkyld över natten, och Elias hostade "krupphosta" när han vaknade imorse. Så idag blev hela familjen hemma. Jag är iallafall tacksam att Edwin sov riktigt bra inatt, han vaknade en snabbis vid 03-tiden, annars sov han som en stock mellan 20-07. På mage. Det kanske är det som gäller? 

Morgonen och förmiddagen var lugn. Jag var totalt slut och däckad... Ont i halsen, snorig, täppt, huvudvärk, ont i kroppen och sådär allmänt hängig. Mattias tog hand om barnen medan jag faktiskt somnade en stund. Behövligt! Två alvedoner senare så orkade jag till och med hänga en tvätt och pyssla lite med Elias. 

Han gjorde så fina påskkort som han ville ge bort. Det syntes verkligen att han hade målat kycklingar. Riktiga "huvudfotingar" som är så himla söta. Stolt kille! 

Efter lite lunch tog grabbarna en promenad, sedan gjorde vi oss redo för att åka och påska lite! Elias var superpeppad och tyckte det var himla roligt att sminka sig och klä ut sig. 

Först åkte vi till min moster! Dom fick ett fint påskkort och Elias lilla korg blev fylld med kinderägg och lite godis. Lycka! Edwin fick en liten påskpresent istället, fina fotbollskläder! Tusen tack. Efter ett tag åkte vi till mina föräldrar och påskade. Mer godis i korgen! Vi gick även till min farmor och farfar som tyvärr inte var hemma. Typiskt tyckte Elias!

Istället gick vi tillbaka till min mamma och pappa. Barnen fick varsitt påskägg! Även vi vuxna, hihi. Elias blev jätteglad för en kyckling han fick, som piper när man håller i den. Men det andra gick också hem! Bamsekalsonger, såpbubblor, tandborste, Blixtenduschcreme och godis! Edwin fick också duschcreme, strumpor och en liten bok. Alla nöjda och glada!

Efter lite fika åkte vi sedan hemåt. Dags att börja med middagen! Idag blev det tacos, för att ladda upp inför all påskmat. Haha. 

Kvällen blev lugn, tack och lov. Elias badade, åt lite godis och somnade vid 20-tiden. Edwin har varit trött hela dagen, men faktiskt inte nå gnällig. Skönt! Han somnade också vid 20-tiden efter en flaska välling. 

Sovande barn = pusta ut i soffan. Trött trött trött. Och fortfarande sjuk... Jag borde ha lagt mig för längesedan, men hjärnan går på högvarv. Måste dock försöka sova nu, imorgon väntar ännu en påskig dag! Måla ägg och äta påskmiddag hos min farmor och farfar. Får se om Elias får något mer påskägg, annars får han längta efter vårat som han får på Lördag :)








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0