redo för en ny vecka...

Söndag och sovmorgon? Nej men fy vad tråkigt, tyckte Edwin som hade andra planer än sina föräldrar... Vi blev vakna rätt länge igårkväll, fastklistrade framför en bra film. Så lite sovmorgon var just vad vi hade önskat. Men det var bara att lyda lillchefen!

Vi klev upp och startade dagen, iallafall jag och lilleman. Pappan hade tur och fick sova vidare en stund. På med kaffebryggaren! Sedan blev det en lugn stund i soffan med frukost och barnprogram. Edwin fick lite gröt, men som vanligt så tröttnar han efter några små skedar. 

När Mattias kom upp och ätit frukost så klädde vi alla på oss och tog en lång härlig promenad. Vi var ute och gick i drygt en timme, men vår lilla väckarklockan till son vaknade efter en halvtimme. Tur vi har sittvagnen nu! 

Efter promenaden blev vi totalt slut alla tre. Man blir ju så mosig och trött när man är ute länge i blåsten! Vi åt sopplunch och tog det lugnt i soffan, sedan åkte Mattias och spelade golf med Niklas. Eller ja, slog bollar på ranchen. Edwin och jag la oss i storsängen och myste, vips så sov vi båda två. Himla skönt! 

På tidiga eftermiddagen åkte vi till min moster och hälsade på. Grabbarna tittade på Liverpoolmatchen och Edwin myste med gammelmoster sin. Fast hans humör har varit lite sisådär idag... Elaka Edwin har varit i farten! Gnäll och skäll mest hela tiden. Efter ett tag så lyckades han somna i bilstolen, då passade vi andra på att fika. Kaffe och glass ute på altanen! Gött. 

Klockan tickade på och det var dags att åka hem. Storebror skulle ju komma! Mattias började med maten direkt när vi kom hem, och lagom tills det var klart så knackade Elias och hans mamma på dörren! Lillasyster Ida var också med, så dom kom in och stannade ett tag. Kul! Utforska nya grejer och varandra... Både Edwin och Ida är så nyfikna på varandra, men då visar Elias klart och tydligt att det minsann är han som storebrorsan. Haha, han gick emellan och kontrollerade så allt gick rätt till. Barnen busade ett tag och Johanna drack lite kaffe innan det var dags för dom att åka. Längtar tills Edwin är lite större och kan vara med lite mer. Nu var han mest arg, grinig och trött. Tänk vad Elias ska få fullt upp med båda småsyskonen, hihi! 

När Johanna och Ida hade åkt blev det ett bad för Elias. Själv försökte jag natta en trött lillebror. Men det var lättare sagt än gjort... Han blev pigg och på bra humör efter en flaska välling. Ville inte alls sova! Men runt 20-tiden så slog han äntligen igen sina blå. Med nappen i munnen till och med. Fast jag är lite kluven inför det där med nappen nu... Kanske man ska ge upp? Han går ju mot 6 månader, och det kanske är dumt att införa en vana nu som så småning om kommer att bli en ovana som är svår att bli av med? Hmm. 

Nu sover båda barnen och vi vuxna har kraschat i soffan. Disken står odiskad och ingen är direkt sugen på att hugga in... Det får väl stå tills imorgon då, även fast jag avskyr att vakna till ett stökigt kök. Men jag är grymt trött, och sängen lockar mer än diskhandskarna! 

Imorgon kickar vi igång en ny vecka. Jobb och dagis för storgrabbarna. Edwin och jag ska nog bara mjukstarta och mysa hemma... Hoppas att lilleman är på bättre humör bara, och att han kanske bjussar på en sovmorgon ;)









Älskade storebror är hemma, familjen är komplett! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0