påskveckan är igång...

Måndag och en väckarklockan som ringer strax innan 06. Som tur var så vaknade Edwin bara till lite fort, sedan somnade han igen. Mattias och Elias gjorde sig redo och åkte till jobbet/dagis. Efter att jag pussat dom hejdå så kröp jag ner bredvid min lilla prins igen. 

Klockan 08:00 tyckte Edwin att det var färdigsovet. Vi klev upp och startade dagen lugnt... Lite frukost i magarna våra! Kaffe och macka till mig, ersättning och lite gröt till lilleman. Sedan fick Edwin titta på Babblarna medan jag högg in på gårdagens diskberg. 

Vid 10-tiden klädde vi på oss och tog en vagnpromenad. Edwin somnade fort och jag gick en skön liten runda, innan jag svängde in på Ica och handlade. På hemvägen blev det även ett besök på Röda Korset. Där fyndade jag bland annat ett par snygga hängslen för 10 kronor som kommer bli såå snygg till Elias dopoutfit. 

När vi kom hem hann jag precis packa in alla varorna i kyl/frys innan vi fick besök av Carro! Vi drack te och snackade skit i soffan, mysigt. Edwin fick mosad potatis med osaltat smör och ersättning till lunch. Gaaaanska gott tror jag han tyckte det var. Sedan tog han en tupplur i storebrorsans säng. Med nappen. 

När lilleman vaknade åkte vi till stan fram och tillbaka. Ett besök på Hudiksvallsbostäder för att hämta hem en tapetkatalog och lite andra papper. Det är mycket som ska göras om i vår nya lägenhet. Men just tapeterna i vardagsrummet skulle inte bytas... Suck. En grön fin tapet med en bård uppe vid taket, tjoho. Men jag ringde till en och hörde om man fick avstå tapetsering från ett sovrum och hellre byta i vardagsrummet. Eller om vi helt enkekt har råd med båda från lägenhetskontot? Hon skulle återkomma imorgon! Vi håller tummarna... Hur som helst så ska det bli kul att få välja en massa nytt och fräscht. 

Eftermiddagen kom och det var dags att börja med middagen. Edwin lekte i babysitter medans. Jag hann till och med ta en snabbdusch! Vips så var klockan så pass mycket att pappa och storebror kom hem. Matdags... Idag åt vi spagetti och köttfärssås, mmm! 

Efter maten så klädde vi på oss och åkte till barnens farmor och farfar en snabbis. Mattias skulle hjälpa dom med nånting, så hela familjen passade på att följa med. Vi hann äta glass och leka lite. Och farmor och farfar fick en liten dos av barnbarnsmys! 

Edwin sov i bilen både dit och hem, så det blev en rätt sen läggning för honom. Elias somnade vid 20-tiden och Edwin höll väl ut i en halvtimme efter det. Han fick somna i våran säng inatt, eftersom hans lilla korgsäng börjar bli för liten. Det är ett helt projekt att natta lillebror nu... Han ligger inte stilla för fem öre! Snurrar runt runt, försöker resa sig och bara bökar. Imorgon måste vi nog ta hem min gamla spjälsäng och köpa en ny madrass till den. Jag hade tänkt vänta till flytten, men vi måste banne mig byta säng NU. Helst nyss. 

Båda barnen sover som sagt nu, och vi vuxna ligger i soffan. Trött! Tror jag ska hoppa i säng nu snart och ladda för morgondagen... Eventuellt en mammaträff, och ett stadsbesök :) 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0