mysig mammaträff idag...

Tisdagen inleddes med en liten sovmorgon, för min del. Jag låg och småslumrade till 9-tiden medan Edwin låg nöjd och vaken bredvid mig. Mysigt! 

Morgonen rullade på lugnt... Frukost, påklädning och soffhäng. Vips var klockan så pass mycket att det var dags att åka mot stan. Mammaträff! Men först svängde vi in på affären och handlade lite smått. En trött Edwin somnade som en stock i bilstolen! 

Mammaträffen med alla goa bebisar idag var underbart härlig! Vi var hemma hos en av mammorna som bjöd på god sopplunch, alkoholfri öl och kaffe. Vi satt ute på altanen hela tiden och hade det ljuvligt i solen. Vilket väder! Kidsen låg på en filt under ett parasoll och njöt av värmen dom också. Gullepluttarna! Idag var det en till mamma som hakade på med sin lilla son, riktigt trevligt hade vi det! Det är ju så himla kul att umgås med alla barnen, och roligare blir det ju äldre dom blir. 

Strax efter 14-tiden tackade vi för oss och åkte hemåt. Edwin var supertrött och somnade så fort bilstolen kom i gungning. Jag lyckades till och med få honom att somna om i vagnen när vi kom hem. Perfekt - då kunde jag börja med middagen. 

Klockan tickade på och pappa kom hem från jobbet. Med rosor! Så himla kul med lite uppskattning från sin älskade. Både jag och Edwin blev glada över att se honom! 

När vi skulle börja äta middagen kom min mormor hit. Hon har varit i fjällen i två veckor, men Edwin verkade känna igen henne ändå. Överlycklig kille! Han sprattlade, skrattade och visste knappt vart han skulle ta vägen. Mormor busade mer Edwin medan vi mumsade på maten i lugn och ro... Idag blev det potatis, fläsk och löksås på herrn's begäran! Gott.

Vid 17-tiden åkte Mattias och spelade golf. Edwin somnade och jag började göra slingor på mormor. Lilleman verkade känna på sig att vi var upptagna, för han lät oss dra ut alla slingor och lägga i färgen innan han vaknade. Resultatet blev jättefint och mormor blev nöjd. I gengäld diskade hon undan diskberget i köket och ville prompt ge mig en peng. Det hade gott och väl räckt med disken, men hon var omöjlig... Hihi, bara tacka och ta emot då. Puss! 

Kvällen kom och Edwin var gnällig och trött. Men efter att han hade fått mat och fått på sig pyjamasen blev han superpigg... Han låg och sprattlade i sin säng i en hel timme innan han äntligen slog igen sina blå runt 21-tiden. Sent för att vara honom! Kan mamman hoppas på en bra natt och sovmorgon tro? Dom tre senaste nätterna har nämligen varit hemska... Han vaknar stup i kvarten! Håller tummarna för att det vänder snart. 

Nu är det vuxentime i soffan. Vi har duschat och fikat, sedan kraschade vi i soffan. Skönt med en lugn kväll. Imorgon väntar en bebisdejt med min lilla tremänning Emil, som är 10 dagar yngre än Edwin bara. Dom bor i Stockholm annars, så det ska bli så kul att träffas :)











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0