mys mitt i veckan...

Onsdagen började runt 8-tiden i detta hem, och faktiskt så hade vi en rätt bra natt. Edwin vaknade en gång vid 23:30 och fick sin välling då. Han åt, somnade om direkt och sov sedan till 05:30 ungefär. Sedan slog han på stort och sov vidare till 8 innan han ville göra morgon. Såå skönt! 

Förmiddagen flöt på lugnt... Samma gamla vanliga morgonrutiner. Men Edwin blev rätt fort trött igen, så redan vid 10-tiden ville han sova. En lugn stund i soffan för mamman! Passade på att klicka hem lite ljusblå fina (och billiga!) dekorationer till dopet. En vimpel, serpentiner och bordsdekorationer för under hundralappen inkl. frakten. Toppen! 

När lilleman vaknade fick han äta, sedan tog vi en promenad till Ica och Röda Korset. Lite handling och jakt efter skor till Elias. Hittade ett par vita Nikeskor för 10 kronor som jag köpte, trots att jag är osäker på om han kan ha dom. Men vad fasen, en tia liksom... Jag lyckades även hitta ett par ljusa jeans till mig! Äntligen. 

Mitt på dagen gick vi upp till min mamma. Edwin somnade i vagnen och mamma bjöd på god lunch. Efter ett tag kom även min gulliga lilla tremänning Emil dit, och hans mamma såklart. Så roligt att träffas med pojkarna som är lika gamla! Ena stunden är dom intresserade av varandra, för att nästa sekund inte bry sig alls. Haha! Vi hade en mysig eftermiddag med fika, prat och bebisgos. Min mormor, moster och kusin dök också upp så det blev fullt hus! Härligt. 

När klockan började närma sig 16-tiden var Edwin supertrött. Ner i vagnen och promenera hemåt! Mattias hann komma hem före oss, så jag hade turen att komma hem till ett dukat bord. Han hade gjort en supergod köttfärssås! Mums. 

Efter maten fick Edwin mysa järnet med pappa medan jag diskade undan, slängde in en maskin tvätt och tog en promenad med Carro. Riktigt härligt i kvällssolen! Skönt att komma ut och få vifta på armarna bäst man vill, haha. 

När vi kom tillbaka höll Mattias på att natta Edwin, men han ville inte sova när vi kom hem ju. Carro följde med in och drack té, och Tom var här och hälsade på han också. Så självklart ville lilleman komma upp och mysa en stund! Men han pallade inte allt för länge, min lilla tröttis... Vid 19:30 slocknade han mitt i maten, sedan var det bara att lägga ner honom. 

Just nu är det soffhäng som gäller. Inga måsten att göra. Mattias slog på stort och hängde tvätten! Så här blir vi nog liggandes tills vi förflyttar oss till sängen. Jag är supertrött, så det dröjer nog inte länge... 

Nu hoppas jag bara på en till bra natt, och att morgondagen blir lika mysig som den här dagen har varit :)










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0