härliga vardagslunken...

Måndag, ny vecka och ett steg närmare flytten! Men det var med tunga trötta ögon vi gjorde morgon i detta hem. Det blev inte allt för mycket sömn inatt... Vi kom sent i säng, sedan vaknade Edwin vid 02-tiden och ville äta. Precis när han somnat kom Elias in till oss, i sömnen tror jag. Han viskade till mig att han ville ha sin snuttis, så jag följde med honom till hans säng igen och tog fram snuttisen. Sedan somnade han om, hihi. Vid 05-tiden var det dags igen... Edwin vaknade och vägrade somna om. Ville inte äta heller. Han låg i drygt en timme och sprattlade, slog mig i ansiktet och drog mig i håret. Unge! Vi hade inte hunnit somna om när Mattias väckarklocka ringde, och vips var morgonen igång. Snark... 😴

Som tur var lyckades både jag och lilleman somna efter att storgrabbarna åkt på jobb/dagis. Men jag var minst lika trött vid 08:30 när Edwin väckte mig igen. 

Morgonen var som vanligt lugn. Edwin roar sig själv medan jag äter frukost och gör mig redo för dagen. Sedan är det hans tur. Morgongröten! 

När klockan var 10:30 började Edwin att bli trött. Vi klädde på oss och åkte mot stan. Vi var på jakt efter skor till Elias! Stackarn fick åka till dagis i gummistövlar imorse, så ett par gympadojor behövde verkligen köpas! Jag ville titta om det fanns fina begagnade på Resursen först, och vi hade tur! Ett par fina skor i hans storlek, för bara 30 kronor. 

Det blev även en sväng på Albert & Herbert. Foppatofflor till Elias och lite annat köptes, sedan mötte vi upp Mattias när han hade lunch och gick en sväng på stan. Även han köpte ett par nya skor. Vi avslutade med en handling på Hemköp, sedan pussades vi hejdå och skiljdes åt. Edwin somnade efter halva tiden i stan, och sov hela vägen hem. 

Hemma packades allt upp, sedan blev det lunch för både mig och lilleman. Vi blev trötta efter maten... Myste i soffan en stund, sedan förflyttade vi oss till sängen. Där tvärslocknade vi. Edwin brukar ju i vanliga fall bara sova 20-30 minuter åt gången, men idag gjorde vi en långsovning båda två! Vaknade i ett ryck klockan 16:30, ooops... Då brukar jag ju ha middagen klar. Hann precis börja innan Mattias och Elias kom hem, så idag blev det en lite senare middag. Men vad gör det om hundra år? 

Edwin fick äta innan oss, sedan satt han nöjd med vid bordet medan vi mumsade på middagen. Mattias egenfiskade regnbåge med potatis, broccoli och sås. Riktigt gott, det verkade även Elias tycka som åt väldigt bra! Måndagen till ära lyxade vi till det med efterrätt. Glass och jordgubbar! 🍓👌

Efter maten diskade jag undan medan pojkarna lekte. Min mamma kom förbi en sväng hon och myste med barnen. Hon hjälpte Elias att ta en dusch också, sedan blev det hopp i pyjamasen för båda småkillarna. 

Kvällen var lugn och härlig. Elias lekte och Edwin myste i babysittern bredvid. Jag passade då på att ta ett varv med dammsugaren medan allt var frid och fröjd. Skönt att alla dammråttor är borta nu. Ett tag iallafall. Dom dyker nog upp snart igen då vi börjar flyttpacka! 

Nattningarna gick bra ikväll. Den lilla somnade strax innan 20-tiden, och storebror strax därefter. Mattias åkte och fiskade en sväng när dom hade somnat, själv hängde jag en tvätt och tog en dusch. 

Nu är det myskväll för oss vuxna. Soffhäng framför Twilight, hihi. Besatt! Sedan blir det hopp i säng. En bra dag börjar lida mot sitt slut. Helger, utflykter och kalas i alla ära... Men finns det något skönare än en härlig vardagslunk? När vardagen flyter på, man får saker gjort och familjen harmonerar bra. Inte roligt, inte tråkigt. Bara sådär lugnt och skönt, ett fungerande liv med dom man älskar mest. Heja vardagen! ❤️










Kommentarer
Carro

Så skönt när dagarna flyter på utan massa bök och stök :) Då mår man bra! :D

2014-04-29 @ 13:42:25
URL: http://carroskottar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0