en släng av magsjuka...

Torsdagen startade inte på bästa sätt precis... Hela natten var bökig, minst sagt. Det började med att Mattias fick ont i magen och mådde illa. Strax därefter blev det kräkkalas för honom. Fy! Jag började också känna mig orolig i magen, men lyckades somna bredvid min lilla bebis. Fast så värst länge fick jag inte sova... Edwin fick feber av vaccinet och vaknade flera gånger i timmen hela natten. Riktigt gnällig och ynklig var han, min lilla prins. Den stora prinsen var inte så kaxig han heller. Mattias fortsatte att spy natten igenom, och jag bara väntade på min tur... Vid 5-tiden vred det till ordentligt i magen, och det var bara att ge upp. Som tur var blev det bara ett toalettbesök - jag hatar verkligen att kräkas, så jag tar det hellre bakvägen. Haha. Sedan lyckades hela familjen somna... 

Vid 8-tiden var Edwin pigg, men inte hans föräldrar. Matt, trött och ont i magen! Mattias sov ute i soffan, och jag hämtade lite leksaker till sängen. Edwin godkände det, och lät mig ligga och blunda ett tag till. Tack för det! 

Runt 10-tiden pallrade jag mig upp. Klädde på Edwin, gav honom frukost och kollade läget med Mattias. Inga fler toalettbesök för någon av oss! Skönt. Jag kände mig även bättre i magen och kunde utan problem få i mig ett glas nyponsoppa och två mackor. 

Jag och Edwin lämnade sedan en trött pappa hemma och åkte till min mamma. Jag tror att det var matförgiftning vi åkte på. Min goda älggryta kanske inte var så god? Eller så var det magsjuka, som vi reagerade så olika på? Hur som helst så kände jag mig pigg, och vi var välkomna upp till Norrvägen trots vår dåliga natt. 

Uppe hos mamma hade vi det riktigt mysigt. Vila! Jag lyckades somna bredvid Edwin, sedan hade mamma hämtat honom när han vaknade och lät mig sova vidare. Guld värt... Efter nästan två timmars sömn väckte hon mig med kaffe och nybakad kaka. Hur underbar får man vara? Jag behövde verkligen den där sömnen! 

Vi stannade kvar här hela dagen. Tog det lugnt och myste på. Vi provade även dopklänning som lilleman ska ha på dopet. Samma klänning som hans morfar hade för 47 år sedan! Även jag och min bror. Så roligt med en familjeklänning!

Edwin har inte varit sig själv riktigt... Vaccinet och en dålig natt sätter sina spår! Han har varit gnällig, trött och extremt mammig hela dagen. Mitt lilla hjärta. 

Jag blev bjuden på god mat och sedan ringde jag Mattias för att kolla läget med honom. Inga fler toalettbesök, men han var extremt matt och bara sov. Så jag beslutade mig för att stanna kvar och sova hos mamma och pappa med Edwin. Skönast för oss alla! Åkte hem och packade lite grejer, köpte lite kuckelimuck-medicin till Mattias också. 

När jag kom tillbaka var det vällingdags och nattning för Edwin. Han somnade fort i mormor och morfars säng, men sedan ska jag ta med mig honom ner i källaren där vi ska sova. Det blir nog en del amning inatt också, precis som natten som var. Gosigt! Men jag hoppas vi får sova någorlunda... 

Kvällen har varit mysig med mamma och pappa. Soffhäng och bra tv! Det är alltid så mysigt att vara här. Undra om jag tyckte det för 10 år sedan också? Haha, knappast. Men nu är jag innerligt tacksam att vi bor så nära varandra och att dörren alltid står öppen, oavsett vad. Jag ska göra allt i min makt för att ge Edwin och Elias samma trygga uppväxt. Min dröm är att dom alltid ska kunna komma till mig och Mattias, vad som än händer. Vi ska alltid vara deras trygga punkt i livet, och vara dom som alltid finns där. Precis som mina föräldrar! <3




Mammas fina underbara prins! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0