en lugn skön torsdag...

Torsdagen inleddes med trötta mammaögon, trots att Edwin faktiskt sov hyffsat bra inatt. Men förkylningen har inte lämnat min kropp ännu... 

Turligt nog lyckades jag få lilleman att somna om när pappa åkte till jobbet. Efter lite morgonmys i sängen klev vi upp och startade dagen. Frukost och påklädning. Edwin har blivit så duktig på att äta gröt nu, mammas stora kille!

När det var dags för första tuppluren klädde vi på oss och tog en promenad. En sväng på Ica, sedan hälsade vi på hemma hos Carro. Lilla Emil var nämligen där hos moster sin. Men han var verkligen reserverad mot mig och Edwin idag, det var så längesedan vi sågs ju! När ungarna blev trötta igen gick vi ut på en promenad, båda småkillarna lyckades somna och vi kunde prata och ha det gött i solen.

När vi kom hem igen var det lunchdags för Edwin. Sedan var han så go och mysig! Låg i babygymmet och babblade, sedan gosade han med mig i soffan bra länge. 

Strax efter 14-tiden fick vi besök! Edwins mormor och gammelmormor kikade in på lite kaffe och bebismys. Mamma hade köpt fina sommargrejer till lilleman! Solhatt, keps och snygga shorts. Puss! 

Mamma ville ta med sig Edwin hem en stund, och det fick hon så gärna! Han somnade i vagnen och följde med mormor hem. Då kunde jag vika tvätt och laga mat i lugn och ro! Plus en lugn stund på soffan, himla skönt... 

När Mattias kom hem åt vi mat, idag åt vi ugnsfalukorv med hemgjord potatismos. Mmm! Sedan diskade jag undan medan Mattias betalade räkningarna. Denna månad blir ett helvete... Dubbelhyra och annat "roligt" som ska betalas. Nästan tjugotusen, fyfarao! Vi får koka soppa på spik resten av månaden, haha. 

Fram mot tidiga kvällen promenerade vi upp till mamma och pappa för att hämta hem Edwin. En gladskit, älskade unge! Vi blev kvar ett tag och fikade och myste... Sedan fick en trött lilleman hoppa i pyjamas och ytterkläder, dags att promenera hemåt. Vi försökte hålla honom vaken, men med 3 minuter kvar så somnade han. Tänkte att han kanske skulle fortsätta sova när vi la honom i sängen, men icke. Superpigg kille! Han höll sig vaken till strax efter 20-tiden. Mattias tog nattningen medan jag duschade och tvättade håret, riktigt skönt. 

Nu har vi precis tittat på lyxfällan, och nu är Peter här och umgås lite. Kvällen blir lugn och tidig, trött trött trött. Imorgon är det äntligen Fredag! Trots mammaledigheten så är det något speciellt med helger... Pappan i familjen är ledig (ibland, haha) och ett annorlunda lugn lägger sig. Heja helgen!











Kommentarer
Helen

Söta killar i vagnarna! ;-)

2014-04-24 @ 21:10:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0