en fin skön dag ute... 🌸

Fredag och sommarkänslor! 👌 Edwin sov helt okej inatt, så jag var inte så värst trött imorse faktiskt. Först sov han mellan 20-23:30 ungefär. Då fick han välling, och sov sedan till strax innan 06. Så skönt med flera timmars sammanhängande sömn! Och en sovmorgon till klockan 08:00 efter en flaska ersättning. Bra bebben min! 

Morgonen var lugn. Frukost och påklädning. Lilleman äter nu 1/2 dl gröt på morgonen, plus lite ersättning. Kul att gröten äntligen börjae gå hem hos honom! 

När han sov sin första nap för dagen tog jag det lugnt i soffan med en kopp kaffe. Surfarde runt bland lite dopinspiration och kollade lite kakrecept. Tror jag ska utmana ödet och baka ett gäng småkakor till dopfikat faktiskt. Sedan blir det ju doptårtor från Dackås, och skagensmörgåsar till kaffet. Det får duga! Kanske lite godis till barnen också. 

När Edwin vaknade kom min kusin Tom hit. Men vi blev inte kvar här inne allt för länge... Ut i det fina vädret! ☀️ Vilken värme, helt otroligt. Vi promenerade hem till min moster. Hon satt ute och solade, så vi joinade henne på en filt. Härligt! Glass och solsken, med knappt några kläder på. Edwin tyckte det var mysigt, fast han vart lite gnällig efter ett tag. Han hade nämligen inte bajsat på länge, då kan han bli lite gnällig. Med all rätt! Lillgubben. 

Vid 14-tiden kom en nyklippt pappa också dit. Han och Tom skulle åka och spela golf, så jag och lilleman promenerade upp till mamma. Hon hade gjort en älggryta till oss, underbara mamma! Lördagsmiddagen räddad, hihi. Vi stannade ett tag uppe på Norrvägen. Edwin sov i vagnen en stund, sedan fick han äta och mysa med mormor innan vi gick hem igen. 

Väl hemma började jag med middagen. Mattias kom hem ungefär samtidigt och myste med Edwin medans. Idag åt vi pasta och kycklingsås, helt okej gott... Sedan somnade på jag och lilleman i sängen. Himla skönt! 😴

Men när vi vaknade så var Edwin skogstokig. Vet inte vad det var med honom? Grinade för allting. Det enda som till slut dög var att få titta på babblarna. Då passade jag på att diska undan, och Mattias åkte till Ica för att helghandla lite. 

På tidiga kvällen fick Edwin hoppa ner i ett bad. Lycka! Han var fortfarande rätt sur och grinig, men han kunde inte dölja att det var rätt härligt att bada. Hihi, gofis. Torka, smörja in, klippa naglarna och på med pyjamas... Gosig och trött bebis! 

Vid 20-tiden var har superdupertrött. Han somnade efter en flaska ersättning, sedan var det bara att lägga ner honom i sängen. Snark! 

Under tiden åkte Mattias och Peter och hyrde tre filmer, så nu är det filmmys! Chips och soffhäng, hela kvällen alltså. En perfekt fredag! Imorgon ska vi på kalas, våran bästa lillebror/svåger/morbror fyller 22 år. Så det ska firas med tårta och paket i Ljusdal. Längtar :) 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0