dags för ny vecka igen...

Söndagen inleddes med en liten sovmorgon till mamman, verkligen skönt... Dessutom sov Edwin bra även inatt. 

Morgonen flöt på lungt. Kaffe, frukost och en liten kille som roade sig själv! 👌 Då hinner man liksom ladda upp och bli redo för dagen. En bra dag så hinner även sängarna bli bäddade, hehe. 

Carro hörde av sig och frågade om vi ville följa med till hennes syster Helen och lilla Emil. Det ville vi gärna! En mysig stund med fika och lek. Fast min lille grabb var lite gnällig idag. Annat med glada Emil! Han har verkligen blivit en storkille, han är 4 månader äldre och det märks verkligen i utvecklingen! Hjälp, ska min lilla bebis utvecklas sådär mycket på bara några månader? Jag hänger inte med... Men varje ny månad har verkligen sin charm! 

När pojkarna våra började bli trötta så tackade vi för oss och åkte hemåt. Edwin somnade som en stock i bilen! 

Väl hemma började jag med middagen. Lilleman låg i sitt gym och flaxade. Carro var här hon också, vi hade nämligen en middagsdejt. Mattias var och jobbade och Hannes hade match, så vi två hade en romantisk middag själva. Köttfärssås och makaroner, hahaha! 😂

Edwin sov medan vi åt, sedan fick han en flaska mat när han vaknade. Vi sade hejdå till tant Carro, och strax därefter kom Mattias hem. Men vi hann bara säga hej, typ. Han skulle nämligen åka och hämta hem storebrorsan. Edwin och jag åkte till mina föräldrar en sväng, och sedan till min moster. Lite skönt altan-häng innan det började bli sent. 

Vid 19-tiden kom vi hem igen. Lilleman tog en micro-powernap i bilen, sedan myste han framför Babblarna medan jag diskade undan och slängde in en maskin tvätt. Jag trodde inte att han skulle orka hålla ut tills Elias kom hem, men oj så fel jag hade. En pigg bebis som blev superglad när storebrorsan kom hem! Och det verkade vara ömsesidigt. Elias överöste Edwin med pussar, kramar och fina ord. Gopluppar! 

Kvällen blev sen för barnen... Edwin ville verkligen inte sova, det tog en evighet att natta honom! Under tiden tog Elias ett bad. Vid 21:30 somnade äntligen lillebror. Då blev det kvällsfika och soffmys med Elias, som vi har saknat dig! Efter tandborstning blev det sedan hopp i säng, pappa läste saga och nu sover även han. Själv har jag hängt tvätten och bosatt mig i soffan. Det blir Twilight för oss vuxna även ikväll. Sedan hopp i säng och ladda för en ny vecka! På Fredag får vi nycklarna till vår nya lägenhet, vilken längtan! 😁









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0