ännu en vecka förbi...

Inatt sov Edwin sin första hela natt! Den första någonsin. Han vaknade inte en enda gång, så gissa om jag blev förvånad när klockan var 07:00 när jag hämtade upp honom från hans säng. Hoppas han upptäckte hur skönt det faktiskt är att sova hela nätterna! 

Morgonen började med mys i sängen. Ja, lilleman somnade om bredvid mig och sov enda till 09:00. Så härligt att starta dagen med det bästa goset som finns... Bebisgoset. 

Efter frukost och påklädning blev det fart på morsan. Gårdagens rensar-tag satt fortfarande i mig! Jag rensade ut min garderob, alla badrumsskåp och linneskåpet. Tjohej vad skönt. Edwin tittade snällt på medan jag fyllde sopkasse efter sopkasse. Fyra proppade kassar med strunt, och ytterligare en stor flyttkartong till Röda Korset. Jag gick även igenom Edwins gamla bebiskläder och rensade rejält. Varför spara på sånt som man vet att man ändå inte kommer använda till fler eventuella bebisar? Jag sparade bara favoriterna, och resten skänks bort. Grymt skön känsla när man har rensat, slängt och fått lite ordning!

När lilleman blev trött så klädde vi på oss och tog en vagnpromenad. Edwin somnade skönt och jag gick en liten runda, härligt med friskluft. 

Som vanligt så vaknade min lilla kille nästan direkt efter promenaden, här sovs det inte i onödan på dagarna! Men det var en riktig gladskit som vaknade. Älskar när han skrattar och tycker att mamma är den roligaste som finns! Och bebisgoset, vad är bättre? Jag kan snart inte hejda mig, jag kommer nog gosa ihjäl min lilla bebis... Att snusa honom i nacken, bakom öronen, pussa honom på kinderna och lukta honom i håret gör mig galen. Så galet lycklig och hög på livet. Är det ens möjligt att älska någon såhär mycket? Kommer jag explodera snart? Alla känslor blir ju bara starkare och starkste för varje dag som går! Tänk att du är min min min. Älskade Edwin! 

Mitt på dagen åkte vi till lillemans mormor och morfar. Vi hade nämligen blivit bjudna på middag där idag igen! Så vi åkte dit och umgicks lite innan. Babygym och hoppgunga, sedan somnade Edwin medan morfar matade honom. Gullis! Han slog på stort och sov i en hel timme, så vi vuxna fick äta i lugn och ro. Fetaost-biffar med klyftpotatis, sås och sallad. Gudomligt gott! 

På eftermiddagen tackade vi för oss och åkte hemåt. Äntligen skulle vi få träffa pappa och storebror igen! Elias hade haft det bra hos farmor och farfar. Lekt, varit ute, sovit bra och ätit grillat. Han fick hoppa ner i ett bad på en gång när dom kom hem, och Edwin tittade med glittrande ögon på storebrorsan som plaskade i vattnet! 

Klockan tickade på och vi donade på här hemma... Pysslade lite, lekte och fikade. Edwin var supertrött, men han kämpade på bra. Han höll ut enda tills Elias mamma kom och hämtade honom. Då blev han faktiskt lite gladare och skrattade åt henne, hihi. Efter att vi pussat storebror hejdå så blev det hopp i säng för Edwin. Och han somnade som en klubbad säl vid 19-tiden, min lilla älskling. 

Kvällen kom. Jag tog en dusch och hängde en tvätt medan Mattias diskade. Sedan fick jag ett extremt sug efter blåbärspaj, så jag snodde ihop en sådan. Fort och lätt. Mmm! 

Nu är der lite soffhäng som gäller, innan vi också hoppar i säng. Trött och redo för en ny vecka :)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0