aldrig, aldrig, aldrig mer...

Måndag och ny vecka! Varför inte inleda den med en jobbig natt och påsar under ögonen? Bra idé tyckte Edwin som vaknade många gånger inatt... Trött mamma. Klockan 07:15 hade han sovit klart tyckte han, men jag hade andra planer! Stanna kvar i sängen hela morgonen. 

Edwin fick mat, sedan försökte jag sjunga honom till sömns igen. Jag orkade knappt hålla ögonen öppna, så jag råkade faktiskt somna. Ooops! Men det verkade min lilla kille också ha gjort. När jag slog upp mina ögon en timme senare så låg han tätt intill mig och snarkade. Vi låg kvar i sängen enda till 10-tiden, och det var så himla skönt. Vi myste, busade och tittade lite på Edwins favoriter på surfplattan - Babblarna. 

När jag äntligen kände mig någorlunda pigg för att gå upp så klädde vi på oss och startade dagen. Kaffe!!! 

Förmiddagen gick fort i och med att vi sov så länge... Edwin somnade mitt på dagen, sedan kom hans mormor hit. Hon skulle nämligen passa honom medan jag körde alla kassar och flyttkartonger till Röda Korset. Så skönt att göra sig av med massa saker! 

När jag ändå var där passade jag på att kika lite. Hittade två snygga byxor till Edwin, en dop-skjorta till Elias, en t-shirt till mig och en kofta som prislappen satt kvar på. Allt för 50 kronor! 

När jag kom hem var det dags att bege oss till stan. Vi skulle skjutsa mamma till sjukhuset för en mammografi, sedan skulle vi storhandla på Maxi. Allt gick jättesmidigt och Edwin var så nöjd hela tiden. Är så glad att det inte är några problem att ha med sig honom vart man än ska. Han finner sig i det mesta och är sällan ledsen när vi är ute på. Stor skillnad mot för några månader sedan... Då gick man på helspänn när man skulle handla, hoppas han inte vaknar. Då visste man att helvetet skulle bryta ut. Tur att tiderna förändras! Och att min älskade lilla kille äntligen mår bra och är nöjd med livet. 

När vi hade handlat färdigt och packat bilen full så åkte vi hemåt. Packa upp, mata hungrig bebis och börja med maten. Fullt upp! 

Tiden gick fort och Mattias kom hem från jobbet. Middagsdags! Idag blev det en kär vardagsklassiker... Stuvade makaroner, stekt falukorv och rivna morötter. Mmm!  

När vi hade ätit klart åkte pappan i familjen och jobbade igen. Hard work work! Själv passade jag på att diska undan och vika tvätt medan Edwin var nöjd i babysittern. Det gäller att passa på... Efter det fick Edwin ta ett bad. Det var riktigt längesedan, så det var verkligen på tiden. Skönt och roligt tyckte han! 

När klockan började närma sig 18-tiden hade jag en riktigt trött kille här hemma. Jag försökte in i det sista att hålla han vaken, han brukar ju somna vid 19-20 tiden. Men efter en flaska ersättning somnade han som en stock klockan 18:15. Det var bara att lägga honom i sängen, så det blev en enkel nattning. Dock var jag osäker på om han verkligen skulle sova för natten, men det fick bära eller brista. 

Min kväll ägnade jag åt något jag aldrig aldrig aldrig kommer att göra igen. Jag gjorde slingor på mig själv. Fy farao vad jobbigt och svårt det var att pilla ut håret ur hättan. Det tog en jäkla tid. När jag äntligen var klar med det, så räckte inte färgen till allt hår. Så resultatet blev typ tre ljusa slingor, resten orange. Kul... Varför köpte jag inte två förpackningar när det ändå var extrapris? Är huvudet dumt får håret lida. Jag måste nog försöka fixa till det imorgon, suck. 

Nu är det kvällsmys i soffan. Lite vindruvor och tv! Edwin har (peppar peppar) inte vaknat en enda gång sedan han somnade vid 18-tiden. Så nu får vi bara hoppas att han inte vaknar inatt och tycker att det är morgon. Men ja, händer det så händer det. Fast det vore skönt att vara utvilad imorgon, en träff med mammagruppen står på schemat :)







Kommentarer
Cärrow

Härmapa

2014-04-07 @ 22:22:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0